İzmir evden eve nakliyat hizmeti veren firma seçimi yaparken, sektörün aynı zamanda önde gelen kurumsal şirketleri arasından tercih edilmesi faydalı olacaktır. Nakliye hizmetlerini müşteri memnuniyeti doğrultusunda ve kaliteden ödün vermeden sunan firmalar tercih edilmelidir. Aynı zamanda uygun fiyat politikası ile müşterilerinin keselerinin sarsılmasını önleyerek, kendilerine daha ekonomik fiyatlar ile hizmet sunmalıdır.

İzmir Nakliyat Hizmetleri Nelerdir?

Taşımacılık sektöründe söz sahibi olan İzmir nakliye firmaları değerli müşterilerine, farklı ve hizmet seçenekleri sunmaktadır. Sadece İzmir bölgesine değil, izmir şehirlerarası nakliyat hizmetleri de sunmaktadırlar.

Nakliyat firmalarının sunduğu hizmetler arasında şunlar yer almaktadır.

  • Ofis taşımacılık.
  • Büro taşımacılığı.
  • Kurumsal şirket taşımacılığı.
  • Villa ve yazlık taşımacılığı.
  • Otel taşımacılık hizmeti.
  • Depo taşımacılığı.
  • Depolama hizmeti.
  • İstanbul içi ve dışı taşımacılık.
  • Paketleme ve ambalajlama hizmeti.
  • Fuar, banka ve fabrika taşımacılığı.
  • Hafif ve ağır yük taşımacılığı.
  • Asansörlü kargo tipi taşımacılık.

Taşıma süresi boyunca ürünlerinizi koruma altına alınır, başına gelecek herhangi bir arıza sonrası da bedeli müşteriye geri ödenir. Müşteriler ile yapılan sigortalı taşımacılık hizmetini, yazılı olarak kağıt üzerinden kendilerine sunulur. Firmadan kaynaklanan tüm maddi sorunları da kendilerine bedeli kadar iade edilir.

İzmir Nakliyat Bölgeleri Nerelerdir?

İzmir evden eve nakliyat firmaları, taşımacılık hizmetini sadece belirli bir bölgede değil, İzmir’in tüm ilçelere vermektedirler. Bu kapsamda Karşıyaka, Buca, Menderes, Bayraklı, Bornova, Menemen, Çiğli, Basmane, Konak, Göztepe, Güzelbahçe, Çeşme, Urla, Seferihisar gibi semtlere de evden eve nakliye hizmeti vermektedirler.

Aynı zamanda civar iller başta olmak üzere tüm Türkiye geneline evden eve nakliye hizmeti vermektedirler. İzmir içi ve dışı tüm nakliyat hizmetlerini, uygun fiyatların dışında kolay ödeme seçenekleri ve kaliteli hizmet veren firmalardan almakta fayda vardır. Evden eve nakliyat firmaları genelde peşin ödemelerde ise belli oranlarda indirimler uygulamaktadırlar.

İzmir Evden Eve Nakliyat Firmaları Güvenli midir?

Evden eve taşımacılık hizmetini müşterilerimize güvenli şekilde sunan firmalar resmi ve yasal hizmet veren firmalar tercih edilmelidir, merdiven altı hizmet veren firmalar tercih edilmemelidir. Uzun yıllardan beri sektörde müşterilerine kaliteli nakliyat hizmeti sunan şirketler ile çalışılmalıdır. Ayrıca nakliye firmalarının taşımacılık hizmetini verdiği araçların eski olmamasına, yeni araçlar olmasına dikkat edilmelidir.

Özellikle taşıma sırasında eşyalarınızın başına bir şey gelmemesi için personelin eşyalarınızı kırılmaya dayanaklı ürünler ile kaplaması gerekmektedir. Yeni yerinize ürünlerinizi kırılma ve çizilme olmadan bir şekilde götüren bir ekip olmalıdır hatta talep edilmesi halinde mobilya veya diğer eşyaların kurulumlarına da sizlere yardım etmelidirler. Kırılma olasılığı fazla olan cam ürünleri de zırh koruma sistemi ile güvence altına almalıdır.

İzmir evden eve firması tercih ederken yukarıdaki kriterlere dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz ancak gelelim bu firmaları nasıl bulabileceğimize. İnternette “izmir evden eve nakliyat firmaları” diye arattığımızda karşımıza çıkan ilk sayfa sonuçlarındaki tüm firmaları tek tek yukarıdaki kriterler doğrultusunda değerlendirmek gerekir. Sadece web sitelerine göre karar vermek yeterli değildir, referansları, araçları ve telefon ile görüşme yapılarak karar vermek daha doğrudur.

Editör: Haber Merkezi