İzmir'de 12 Şubat tarihinde Konak'taki evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan ve kayıp olarak aranan 20 yaşındaki Ayşe Nazlı Kınacı, Menderes'te ormanlık alanda battaniyeye sarılı bir şekilde ölü olarak bulundu.

Ayşe Nazlı Kınacı’nın 12 Şubat tarihinde Konak ilçesindeki evinden kendi rızası ile ayrılarak, Seferihisar ilçesine bağlı Mersinalanı Mahallesi’nde ikamet eden erkek arkadaşı R.S.’nin yanına gittiği belirlendi.

Olayın ardından gözaltına alınan R.S.’nin ifadesinde, Ayşe Nazlı Kınacı ile tartışıp küstükleri ve Kınacı’nın evden ayrıldığını, daha sonra da kendisini bir daha görmediğini söylediği ileri sürüldü.

Soruşturmayı sürdüren ekipler, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek, Ayşe Nazlı Kınacı’nın bir otomobile binerek gittiğini tespit etti. Aracın plakasından yola çıkan ekipler, aracın T.Ö.İ isimli bir kişiye ait olduğunu belirlerken, şüpheli, Seferihisar ilçesinde jandarma tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğine götürülen T.Ö.İ.’nin çelişkili ifadeler verdiği, daha sonra da cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.T.Ö.İ.’nin ifadesinde, Ayşe Nazlı Kınacı ile parkta tanıştığını, daha sonra araçla Ürkmez Baraj mevkiine gittiklerini, burada birlikte vakit geçirdiklerini, daha sonra Ayşe Nazlı Kınacı ile kavga ettiklerini ve sinirlenmesi üzerine Kınacı’yı elleri ile boğduğunu söylediği öğrenildi.

Ayşe Nazlı Kınacı’yı öldürdükten sonra bir battaniyeye sardığını söylediği ileri sürülen cinayet zanlısı T.Ö.İ.’nin ifadesinde, genç kızın cesedini Atatürk Mahallesi Yarentepe mevkiinde bulunan bir ormanlık alana attığı, daha sonra da otlarla üstünü örtüp gizlemek istediğini söylediği öğrenildi.

Kınacı'nın ölümünün ardından dans ettiği son görüntüler kaldı.