Güneş gözlüğü, hem güneş ışınlarına karşı bir koruyucu, hem de en dikkat çekici aksesuarlardan biri. Kadın güneş gözlüğü seçenekleri, yaz aylarında UV ışınlarına koruma sağlayan camlarına ek olarak, kombinlerin şık bir tamamlayıcısı konumunda. Peki kadın güneş gözlüğünde hangi trendler öne çıkıyor?

Yuvarlak çerçeveli gözlükler

Kadın güneş gözlüğü seçenekleri içinde, dönemsel olarak farklı trendler öne çıkabiliyor. Yuvarlak çerçeveli gözlükler ikonik tasarımı ile dünyanın en çok tercih edilen gözlük trendleri içinde yer alıyor. John Lennon’dan Andy Warhol’a kadar birçok ünlü ismin tercih ettiği bu konsept, kadın güneş gözlüklerinde de ilgi görüyor. Yuvarlak çerçeveli gözlükler içinde, hem kemik çerçeve yapısı hem de metalik detaylar içeren modeller stil sahibi kadınlar tarafından tercih ediliyor. Özel tasarım gözlükleri ile öne çıkan Eye Connection’ın kadın gözlük koleksiyonunda yer alan Jack modeli de, Jack Sparrow’dan taşıdığı izlerle bu yıl öne çıkan trendlerden biri.

Polarize camlı modeller

Güneş gözlüğünde seçim yaparken, tasarım ve renklerde olduğu kadar cam yapısının kaliteli ve sağlıklı olmasına da özen gösterilmeli. Bu anlamda polarize camlara sahip modeller ön plana çıkıyor. Özellikle araç kullanırken, yola güneşin yansıması kaynaklı rahatsızlığı ortadan kaldıran modeller ön plana çıkıyor. Kadın güneş gözlüğü seçenekleri içinde polarize ve yüzde 100 UV koruma sunan cama sahip modeller en sağlıklı seçenekler içinde gösteriliyor. Yüzün yapısına uygun, zamanın ruhuna hitap eden tasarımlar barındıran iddialı gözlük modelleri içinde, camı kaliteli modeller tercih etmek her zaman avantajlı.

Güneş gözlüğü modellerinde, klasik modelleri bir kenara bırakıp, özel tasarım seçenekler tercih etmek isteyenlerin favorisi olan Eye Connection, en iyi kadın güneş gözlüğü modellerini sunuyor. Birbirinden özel tasarımlar, uygun fiyatlarla Eye Connection online satış mağazasında yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi