İstanbul Kağıthane'de bugün bir aile faciası yaşandı. 

Minibüs şoförlüğü yaptığı belirlenen 38 yaşındaki Yahya Güngör, 36 yaşındaki eşi Şehri Güngör ile tartışmaya, sonra da darp etmeye başladı. 

Kavga seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kendini banyoya kilitleyerek dayaktan kurtulan kadınla cep telefonu üzerinden irtibata geçerek konuşmaya başladı. 

Kadının polise, eşinin elinde pompalı tüfek olduğunu söylemesi üzerine çelik yelek giyen polis ekipleri kapıya gelerek adamı ikna etme çalışmalarına başladı.

Yahya Güngör, bu sırada 4. kattaki evin balkonundan atlayarak intihar etti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Güngör, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis ekipleri, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin daireye uzattığı merdivenle mini balkondan içeriye girdi. Polisin eve girmesinin ardından evdeki küçük kız muhafaza altına alındı. Kadın da kendini kilitlediği banyodan çıkartıldı. İlk müdahalesi evde yapılan ve darp sonucu burnundan yaralanan Şehri Güngör, ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çiftin kız çocukları 4 yaşındaki F.G.G. de Yahya Güngör’ün annesine teslim edildi. 

Editör: Haber Merkezi