Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yüzünü de atkıyla örten şaphalı bir kişi, bir döviz bürosuna girerek, döviz bürosu sahibi Nuray Yıldız’a tabancasını doğrulttu ve "Paraları poşete koy” dedi. 

Soyguncuya teslim olmayan Nuray Yıldız'ın önce çığlık attığı, ardından da elindeki altın çekme makinesiyle soyguncuya vurduğu belirlendi.

Neye uğradığını şaşıran ve paniğe kapılan soyguncu, koşarak döviz bürosundan çıktı. Şüphelinin peşinden giden, Nuray Yıldız, elindeki altın çekme makinesini, ona doğru fırlattı. Ancak soyguncu kaçtı.

Döviz bürosu sahibi Nuray Yıldız, “Tezgah başında iş yaptığım sırada bir anda kafamı kaldırdım. Bereli, tamamen yüzü sarılı bir kişi, silahı gösterip ‘Paraları çıkartın’ dedi. ‘Dalga mı geçiyorsunuz?’ dedim. Tekrar, ‘Paraları çıkartın’ dedi. Ben de elime makineyi aldım ve üzerine gittim o da bocaladı zaten. Kaçarken arkasından bunu fırlattım. O an hiç korkmadım” dedi.

Soyguncunun yakalanması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Döviz bürosu ile çevredeki güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polis ekipleri, şüphelinin kimliğini belirlemeye çalışıyor.
 

Editör: Haber Merkezi