Bursa'da, ağzı bantlı, elleri kelepçeli halde 2'si kalbinden 4 bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulunan Furkan Kahraman'ın (27) katil zanlıları oldukları iddia edilen 3'ü tutuklu 4 sanığın yargılanmasına başlandı.

Tutuklu sanıklar Muhammet Demirci (28) ile Ömer Yağcı'nın (28) birbirlerini suçladığı duruşmada, Ezginur Demirci (24), "Furkan'ı Ömer öldürdü" dedi. Kahraman'ın sahte kadın hesabı açılarak öldürüldüğü öğrenildi.

Tutuklu sanıklardan Muhammet Demirci, ölen Furkan Kahraman'ın eşi Ezginur Demirci'yi sürekli telefonla arayarak rahatsız ettiğini öne sürdü.

Muhammet Demirci:  "Furkan'ı Bursa'ya çağırmak için plan yaptık. Sosyal medyada sahte kadın profili açtık. Oradan Furkan'la konuşmaya başladık. Konuyu ve planı arkadaşım Ömer'e anlattım. İnandırıcı olsun diye Ömer'in kız kardeşi Fatma'nın sesli olarak Furkan ile görüşmesini sağladık.

Bursa'ya gelmeye ikna ettik. Furkan'ı terminalde Ömer karşıladı. Kamyonete bindiler. Ben de arka koltuktan gizlendiğim yerden çıktım. Silahı Furkan'ın kafasına dayadım. Ezginur'u evden aldık. Olay yerine götürdük. Furkan'ı kamyonetten indirip elini kelepçeleyip, ayaklarını bağladım, ağzını bantla yapıştırdım.

Nalburdan aldığım keser sapıyla Furkan'a vurdum. Ömer'e 'gerisini sen hallet' dedim. Ezginur'la arabaya bindim. Arabayla uzaklaştık. Ömer telefonla aradı. Tekrar olay yerine dönüp, Ömer'i aldık.

Ne yaptığını sordum, 'Bir şey yapmadım' dedi. Ömer olay yerine dönmemizi istedi. Arabadan inen Ömer, mont, cüzdan ve cep telefonu ile geri geldi. Ömer, sopa ile cebinden çıkardığı bir şeyi dereye attı. Furkan'ı ben değil Ömer öldürdü."

'En ağır cezayı verin'

Öldürülen Furkan Kahraman'ın annesi Ayşe Kahraman da "Hakim bey sanıklara en ağır cezayı verin. Benim ciğerim yanıyor. Olaydan sonra eşimi kaybettim" dedi.

Mahkeme heyeti, Furkan Kahraman'a ait, adli emanette bulunan cep telefonuna ait kayıtların çıkarılmasına karar vererek, duruşmayı erteledi.