KARS (AA) - Kars'ın Kağızman ilçesi Karagüney köyü mevkiinde, içerisinde bir dava için arazi keşfine giden avukat Metin Avunca, Gülcan Bozyel ve kardeşi Eyüp Bozyel ile 2 askerin bulunduğu kamyonet, kontrolden çıkarak şarampole düştü.

Yaklaşık 500 metre yuvarlanan araç, kayalık alanda durabildi. Olayda avukat Avunca ve Eyüp Bozyel olay yerinde vefat etti. Araçtaki Gülcan Bozyel ile 2 asker yaralandı.

Kaza üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık, itfaiye ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri sevk edildi.

Gelen ekipler yaralılardan Gülcan Bozyel'i ambulansla Kağızman Devlet Hastanesine, yaralı 2 askeri de askeri helikopterle il merkezindeki Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine kaldırdı.

Ancak kayıp sayısı sonra arttı. Yaralılardan Jandarma Astsubay 30 yaşındaki Egemen Öztürk şehit olurken, Gülcan Bozyel de hayatını kaybetti. 

Şehit Öztürk’ün İzmir’in Karabağlar ilçesi Yurdoğlu Mahallesi’nde yaşayan ailesine acı haber Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ve askeri erkan tarafından verildi.

Oğullarının şehadet haberini alan anne Hacer Öztürk ve baba Orhan Öztürk ile şehidin eşi Birgül Öztürk fenalaştı. Şehit Astsubay Egemen Öztürk’ün evinin bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı. Şehit Astsubay Egemen Öztürk’ün 7 aylık bir çocuğu olduğu öğrenildi.