Kartpostal Nedir?

Kartpostal nedir sorusuna yanıt olarak, mutlu anıları hatırlatan görüntülü kartlar diyebiliriz.Tatile gittiğimiz yerlerden sevdiklerimize göndermek için hemen oralara özgü kartpostallar seçeriz. Doğum günlerinde, yıldönümlerinde hem uzaktaki yakınlarımıza gönderilen, hediye verirken pakete iliştirilen kartpostallar yıllar boyunca mutlu anılar olarak saklanır. Zaman zaman çıkarılıp hatıralar tazelenir. Nedense, klasik bir kartpostal insana dijital gönderilmiş bir mesajdan veya resimden daha büyük bir mutluluk duygusu yaşatır. 

Düğün davetiyesi, mezuniyet davetiyesi, şirket davetleri için de orjinal günün anlam ve önemine uygun kartpostallar kullanılır. Aslında nostaljik bir ürün olup, bu tarz davetler veya anı olarak gönderilecek resimler dijital ortamda mail adresine veya telefona gönderilse de; kartpostaldan hala vazgeçemeyen pek çok insan var. Firmalar için de özel olarak basılıp gönderilmiş kartpostallar daha profesyonel ve ciddi bir imaj yarattığı için tercih nedeni. 

Kartpostal ne için kullanılır diye bir sınırlama yapmaya aslında hiç gerek yoktur. Birçok sebepten dolayı bastırabileceğiniz kartpostalların kullanım alanları geniştir. Sadece sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için gönderdiğiniz bir hediye için bile düşünebilir ve unutulmaz bir jest yapmış olursunuz. Özel baskı kartpostal orjinal olduğu için tercih edilir.

Kartpostal Seçenekleri Nelerdir?

Kartpostalın klasik ölçüsü genelde 10x15 ebatlarında olur. Üzerine basılacak görsel tamamen kişinin kendi zevkine veya kullanacak kurumun ihtiyaçlarına bağlı bir konudur. İsterseniz sevdiğiniz bir resim, davetiye için hazırlanan grafik, firma logosu gibi çeşitli seçeneklerden birine karar verebilirsiniz. Bu anlamda seçenekler sonsuzdur diyebiliriz.

Kartpostal Siparişi Vermenin Yolları

Kartpostal siparişinizi ister bizzat basacak yerle görüşerek, ister online verebilirsiniz. Günümüzde online kartpostal siparişi vermek çok kolay. Yapmanız gereken tek şey seçtiğiniz resmi göndermek, ihtiyacınız olan kartpostal sayısını belirlemek ve ödemeyi yapmak. Hepsi bu kadar basit. Tabii özel kartpostal basımı için belirli bir hazırlık süresi gerekeceğinden siparişinizi yeterince erken verdiğinizden emin olmalısınız. Online sipariş birçok insanın ilk seçeneği olabiliyor. Hem zamandan tasarruf ettirdiği, hem de fiyat karşılaştırması internette kolayca yapılabildiği için son derece ideal bir yöntem olarak kabul ediliyor. Ayrıca fiyat olarak da online sipariş daha uygun fiyat seçenekleri sunuyor.

Kartpostal siparişi vereceğiniz yerin müşteri servisi ile kısa bir görüşme bile taleplerinizin tam olarak uygulanmasına ve siparişinizin eksiksiz olarak elinize geçmesine yeterli oluyor.  Kredi kartınız ile kolayca ödeme yapabiliyorsunuz. 

Ayrıca online ortamda sipariş yaptığınız güvenilir matbaalar, müşteri güvenliğine de büyük önem verip; sorunsuz iade seçeneği de sunuyor. Yine online ortamda dolduracağınız bir form aracılığıyla, iade sebebinizi belirterek ürünü iade edebiliyorsunuz. Sipariş vermeye karar vermeden önce mutlaka iade imkanı sunan yerleri tercih etmeye özen gösterilmeli. Aksi halde basılan ürünü beğenmeme durumunda bir itiraz hakkı kullanmak çok zor olabilir.

Sizler de yükleyeceğiniz tasarımlarınızla kartpostal siparişi vermek isterseniz https://www.basyolla.com/kartpostal adresini ziyaret edebilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi