Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni yeni bitiren doktor Duygu Eda Altıngeyik, 4 gün önce ortadan kaybolmuştu.

Ailesi polise kayıp ihbarında bulunurken, Altıngeyik her yerde aranmaşa başlamıştı.

Genç doktorun izini ATV'de Müge Anlı buldu.

Programa telefona bağlanan Dr. Duygu Eda Altıngeyik, tanımadığı bir kadının yanında olduğunu söyledi ve telefonu kadına verdi. Duygu'yu yolda ağlarken gördüğünü söyleyen kadın şunları anlattı:

"Gece yarısını geçmişti. Yolda ağlayan bir kadın gördüm. Yanına gittim. Ne derdi olduğunu yardıma ihtiyacı olup olmadığını sordum. Önce hiç bir şey söylemek istemedi. Bunun üzerine yakında bir çay bahçesi vardı. Ona orada çay içelim deyip oraya götürdüm. 1 saat kadar oturduk konuştuk. Ailesiyle kavga ettiğini eve dönmek istemediğini söyledi. Onu sokaklarda bırakmak istemedim. 2 kızım var, onu da evime gelmeye ikna ettim. 4 gündür bende kalıyor. Geceleri sürekli ağlıyordu ama ailesi ile temasa geçmek istemedi. Ben çalışıyorum. Bugün canlı yayınınızda haberi gördüm. Bunun üzerine Duygu'ya haber verdim. "

Altıngeyik ise kaybolma nedenini şöyle anlattı:

"Kuzenimle kavga ettik. Ailem beni sevmiyor. Kimse o kavgada arkamda durmadı. Erkek kardeşim 'iyi olmuş' dedi. Ben de gurur yaptım ve evden çıkıp gittim. Ben çok gururlu bir insanım. Ailemin o kavgada benim arkamda durması, bana destek çıkması gerekirdi. O kızgınlık ve gururla çıktım gittim. Gece yarısını başıma ne gelir diye düşünmedim. Her şeyi göze aldım."

Genç doktor, annesinin canlı yayına bağlandıktan sonra eve dönme kararı aldı.