Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir kargo şirketinde çalışan evli ve 2 çocuk babası Erkan T.'nin para karşılığı anlaştığı kadınları evinde gözlerini uyku bantı, ayaklarını da kelepçe ve eşarpla bağlayarak falakaya yatırdığı ortaya çıkmıştı.

Maddi durumu iyi olmayan kadınları ikiye ayıran, güzel bulduklarına 500 lira, çirkin gördüklerine ise 250 lira veren kargocu, başka kadınlara da çektiği videoları göndererek, falakaya yatırma teklifinde bulunmuştu.

Teklifte bulunduğu N.K. isimli kadının savcılığa suç duyurusunda bulunması üzerine Erkan T. hakkında ‘müstehcenlik' ve ‘cinsel taciz' suçundan soruşturma başlatılmış, falakaya yatırılan kadınların şikayetçi olmaması üzerine savcılık tarafından takipsizlik kararı verilerek serbest kalmıştı.

Erkan T.'nin eşi H.T.'nin de olay nedeniyle ifade verdiği öğrenildi. H.T.'nin ifadesinde şunları söylediği belirtildi:

“Erkan T. ile 10 yıllık evliyiz. İki çocuğumuz var. Ortaya çıkan görüntülerde ayağı eşarpla bağlanarak falakaya yatırılan kişilerden birisi benim. Eşim, zaman zaman beni falakaya yatırdı. Ben de 2 çocuğum ve ev huzurumun bozulmaması için Erkan’ın bu isteğini kabul etmek zorunda kaldım. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla diğer kadınları gördüm. Diğer kadınlardan hiç haberim yoktu. Görüntülerdeki kadınların kim olduğunu bilmiyorum. O kadınlardan ve falakanın evimde yapıldığından haberim yok. Eşim Erkan T.’den şikayetçi değilim” 

Editör: Haber Merkezi