Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinin Taşarası bölgesinde sabah saatlerinde Habur Çayı'nda bir aracın olduğunu görenler yetkililere haber verdi.

Bunun üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri gönderildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede, ters dönüp Habur Çayına uçan araçta bulunan Serhat Önal, eşi Gülay Önal ve ismi öğrenilemeyen bebeklerinin hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarma, itfaiye, sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yardımı ile hayatını kaybedenlerin bedenleri araçtan çıkarıldı.

Araçta bulunan Uzman Çavuş Serhat Önal'ın Gaziantep'ten yeni görev yerine gelmekte olduğu, ancak 33 D 3837 plakalı otomobilin kayarak yuvarlandığı  belirlendi.

Hayatını kaybeden Önal ailesi için tören düzenlendi. 

Törene, İlçe Kaymakamı Hasan Meşeli, Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan, Beytüşşebap Jandarma Alay Komutanı Albay Deniz Özarslan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hasan Erbağ, kamu kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Hastane bahçesinde yapılan törende konuşan 

Belediye Başkanı Habip Aşan "Elim bir trafik kazası sonucu ölen uzman çavuşumuz ve ailesinin üzüntüsünü yaşıyoruz. Sabah saatlerinde tüm birimlerimizle beraber cansız bedenlerini araçtan çıkardık. Kendilerine Allah'tan rahmet ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Çok üzücü bir olay rabbim bir daha yaşatmasın inşallah" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Önal ailesinin cansız bedenleri, dualarla Gaziantep'e uğurlandı.

 

Editör: Haber Merkezi