Gökçeada açıklarında batan teknede hayatını kaybeden Türkiye Off Road Şampiyonu Kenan Çarpışantürk, sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Otopsi işlemlerinin ardından Çarpışantürk'ün naaşı, İstanbul'a getirildi. Kozlu Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından Eyüpsultan Mezarlığına defnedilen eski şampiyonun cenazesine; eşi Fatma, çocukları Arif, Salih ve Zeynep Doğa Çarpışantürk'ün yanı sıra diğer aile mensupları ile çok sayıda Off-Road yarışçısı katıldı. 

Yakınlarının yardımıyla ayakta duran ve gözyaşlarına boğulan eşi Fatma Çarpışantürk “Çok acı, acı bunun yanında az kalır. Çok üzüntülüyüz, yaktı, ciğerimiz yandı. Konuşulacak bir şey yok, sözün bittiği yer” ifadelerini kullandı.

Babasının etrafında çok sevildiğini anlatan oğlu Salih Çarpışantürk de, “Babam hiçbir zaman sporunu şampiyonluk için yapmadı. Her zaman arkadaş ortamı ve sevdiği için yapıyordu. O yüzden sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen, böyle kalabalık bir kitleye sahip olduk. Yarış camiasından seveni çoktu. Yarış araba pek önemi yoktu onun için, sadece insanın insanla olan samimiyetinden dolayı böyle bir kitleye sahipti” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi