Kırşehir'in Kaman ilçesinde büyük bir vahşet yaşandı. 

Kaman ilçesinin Bayramözü köyünde imam nikahlı yaşayan 24 yaşındaki Osman Çelik için ailesi bir süre önce kayıp ihbarında bulundu.

Çelik'in 20 yaşındaki Vildan İnce ile imam nikahı kıyıp birlikte yaşadıkları, ikisinin de ortada olmadığı ortaya çıktı.

Yapılan incelemenin ardından Osman Çelik ve Vildan İnce'nin son olarak Bayramözü Köyüne gittikleri ancak ondan sonra bir daha haber alınamadığını tespit edildi.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler genç kızın ailesini gözaltına aldı. Sorguda aile bireyleri cinayeti itiraf etti ve genç çifti öldürerek köy yakınlarında araziye gömdüklerini belirttiler.

Daha sonra belitilen yere giden ekipler ikilinin cesetlerine ulaştılar ve otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırdılar.

Vildan İnce'nin Osman Çelik'le ailesinin karşı çıkmasına rağmen kaçarak evlendiği belirtildi. Yılbaşı öncesi Vildan İnce'nin ailesi kızları Vildan İnce ve birlikte yaşadığı Osman Çelik'i Bayramözü Köyüne çağırarak barışmak istediklerini belirttiler.

Barışma umuduyla Bayramözü Köyüne giden 2 sevgili burada Vildan İnce'nin ailesi ile tartışmaya başladı.Daha sonra ise Osman Çelik ile Vildan İnce öldürülerek köyün yakınlarında bir çukur kazılarak gömüldüler.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Aslen Diyarbakırlı olan Vildan İnce'nin ailesinin yıllar önce kan davası yüzünden devlet tarafından korumaya alınarak Kaman'a bağlı Bayramözü Köyüne yerleştirildiği öğrenildi

.Olayda hayatını kaybeden Osman Çelik'in ise yine Kaman'a bağlı Çadırlı Körmehmet Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi.

Editör: Haber Merkezi