İstanbul Avcılar’da Dilan Eylem Öz (28), anneannesiyle birlikte yaşıyordu. Annesi yurtdışında olan Dilan, anneannesi geçen cumartesi günü köye gidince evde yalnız kaldı. Sonrası ise acı haber ortaya çıktı. 

Kendisinden iki gündür haber alınamayan genç kadını merak eden teyzesi, evine bakmaya gidince durumu fark ederek polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede genç kadının hayatını kaybettiğini tespit etti.

Eve giren polis ve sağlık ekiplerinin Dilan'ı cansız buldu. Polisin yaptığı incelemede, yatağının üstündeki bir tabağın içinde uyuşturucu olduğu sanılan bir madde bulundu. Polis, olayla ilgili ‘şüpheli Ölüm’ soruşturması başlattı.

Genç kadının ölüm haberini alan yakınları, kadının yaşadığı binanın önüne geldi. Burada bekleyişini sürdüren yakınlardan bazıları gözyaşlarını tutamadı. 

Genç kadının yanından hiç ayırmadığı öğrenilen evcil hayvanı da bina dışına alındı. 

Geçmişte özel bir tv kanalında izdivaç programına da katıldığı belirlenen Dilan’ın kesin ölüm nedeninin Adli Tıp’ta yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Editör: Haber Merkezi