Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Pelin Caddesi'nde bulunan bir otelde 11 Ekim 2022 tarihinde meydana gelen olayda, yüzünde kar maskesiyle gelen şahıslar, tabanca ile otelin restoran bölümüne kurşun yağdırdı. Vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Nurgül Ş. ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralanarak kanlar içinde yere yığıldı. Ambulanslara alınan yaralılardan Nurgül Ş., Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, diğer şahıs ise Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

SİNAN ATEŞ'İN KATİL ZANLILARI ÇIKTI

Olayı gerçekleştiren şahısların, Ankara'da uğradığı suikast sonrasında öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in katil zanlıları olduğu ortaya çıktı. Cinayetin organizatörlerinden "Dodo" lakaplı Doğukan Çep'in ifadesinde, olay günü otele bir araçla başka birisini öldürmek amacıyla geldiklerini, saldırıdan hemen sonra araca binerek kaçtıklarını, olayda başka kişilerin yaralandığını daha sonra öğrendiklerini söylediği ortaya çıktı.

13 KİŞİ TUTUKLANDI

Öte yandan Sinan Ateş cinayetinin azmettiricisi olarak aranan "Dodo" lakaplı Doğukan Çep İstanbul'da yakalanıp İstanbul'a getirilmişti. Çep'in de aralarında bulunduğu 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturma kapsamında 13 kişi tutuklanmıştı. Tutuklular arasında 2 özel harekat polisi ve MHP İstanbul il yönetimi listesinden çıkarılan U.K. da bulunuyor.