Küçükçekmece Kızılay Şubesi Sn. Hüseyin İPEK beyin başkanlığında yaklaşık olarak 5 aydır toplumun taktirini kazanan çok güzel çalışmalar yapmaktadır.

Şimdi de 2 Temmuz Cumartesi 14.00 de Küçükçekmece Belediyesi tarafından tahsis edilen Mareşal Fevzi Çakmak Kapalı Pazarında bulunan yaklaşık olarak 300 metre kare alanın HAYIR MAĞAZASI olarak açacaktır.

İlçede ikamet eden İhtiyaç sahipleri bu mağazadan gönül rahatlığı ile ezilmeden, mahçup olmadan çocuklarıyla beraber ihtiyaçlarını ÜCRETSİZ KARŞILAYACAKLARDIR.

Küçükçekmece Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İpek, "Mağazadaki bu ürünlerin hepsi ülkenin en tanınmış markalarınca Kızılaya yapılan bağışlarıdır. Mağazamızda AVM'lerdeki mağaza konseptinde yapmaya çalıştık, giyinme kabinlerimiz var. Buraya gelen ihtiyaç sahiplerinin alışveriş mağazasından alışveriş yapar gibi ürünlerini seçecek ve hiçbir ücret ödemeden giysi ihtiyaçlarını alabilecekler.  İhtiyaç sahiblerine  ulaştırmak için bu mağazayı açıyoruz. . İhtiyaç sapleri ve İhtiyacı olan geleceğimizin teminatı öğrenciler mağazaya gelip rencide olmayacak şekilde ürünlerini deneyip alabilecek” dedi.

Başkan açılış törenine ilçe halkı ve tüm Kızılay gönüllülerini davet ederek, Kızılay gönüllüleri ve halkımız mağazamızın açılışına davetlidir ifadelerini kullandı. 

Editör: Haber Merkezi