ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında İstanbul'dan Kars'a ev almak için giden ve 8 gündür kayıp olan anne Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ'ın katilinden cinayet itirafı geldi. Çifte cinayet itirafının ardından anne oğlun cesedi su kuyusundan çıkarıldı. Müge Anlı canlı yayında cinayetin ayrıntılarını açıkladı.

İstanbul Çekmeköy'de yaşayan 4 kişilik aileden kızı ve oğluyla kalan Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ'dan 10 Temmuz'dan bu yana haber alınamıyordu.

3 ay önce hayat arkadaşını da kaybeden Figen Karadağ (45) ve oğlu Mert Karadağ memleketi Kars'a giderek ev almak istedi.

Ev almak için gittikleri Kars'ta kayıplara karışan anne-oğuldan acı haber geldi. Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ tüfekle vurup su kuyusuna atıldığı ortaya çıktı.

Kayıp olarak aranan anne ve oğlunun şüpheli kaybı ile alakalı kapsamlı soruşturma başlatıldı. Polis Figen Karadağ ve oğlunun son olarak yaşadıkları evde delil incelemesinde bulundu.

Yaklaşık 4.5 saatlik arama çalışmasının ardından evde bulunan çöp kovasının içinde kan izi bulunan bir peçete bulundu.

Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş şube müdürlüğü ekiplerince anne ve oğlunun şüpheli kaybı ile ilgili kurulan özel ekip Figen Karadağ'ın ev almak için görüştüğü şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Mesut isimli şahıs bankadaki paralarını çektikten sonra tüfekle vurarak öldürdüğünü itiraf etti.