Mevsimine göre veya yolculuğuna göre lastik değiştirmemiz gerekebilir. Araç sahiplerinin aklını en çok meşgul eden sorulardan birisi de, lastik değişimi yapıldığında değiştirilen lastiği nerede saklayacakları oluyor. Çünkü lastikleri tekrardan takacağınızda kullanılabilir halde olmaları için gerekli koşullar içerisinde muhafaza edilmeleri gerekiyor. Lastik otelleri sizler için lastiklerinizi uygun koşullar içerisinde dilediğiniz süre boyunca saklıyor ve bu sayede eğer lastiklerinizi saklamak için uygun şartlara sahip değilseniz kolaylıkla mağdur olmaktan kurtuluyorsunuz. Eğer siz de lastiklerinizi güvenli ve sağlam bir şekilde saklayacağınız lastik oteli arıyorsanız Otopratik’i gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Lastik oteli hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için ve zamanınızdan tasarruf ederek hızlıca randevu oluşturmak için Otopratik servisleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Lastik Oteli Nedir?

Yazın kış lastiklerinizi, kışın da yaz lastiklerinizi güvenli ve sağlam bir şekilde saklamanızı sağlayan yerlere lastik oteli deniyor. Günümüzde gitgide yaygınlaşmakta olan lastik otelleri, güvenilir ve doğru koşulların sağlanarak lastiklerinizi dilediğiniz süre boyunca sakladığından daha fazla tercih edilir bir hale geldi. Emanet ettiğiniz lastikleriniz istediğiniz süre boyunca saklanıyor ve ne zaman isterseniz gelip tekrardan alabiliyorsunuz. Lastik oteli fiyatları lastiklerinizin kalacağı süreden süreye ve firmadan firmaya değişiklik göstermektedir. Ancak lastik oteli tercih ederken lastiklerinizin doğru koşullarda saklandığından emin olmalısınız. Aksi takdirde lastiklerinizi tekrardan almaya gittiğinizde kullanılamayacak durumda olabilirler ve tekrardan yeni lastik almanız gerekebilir.

Lastikler Doğru Bir Şekilde Nasıl Saklanır?

Lastiklerinizi doğru bir şekilde saklamazsanız tekrardan kullanmak istediğinizde yollara çıkmak için uygun durumda olmayabilirler. Lastiklerinizi saklamadan önce yapmanız gereken ilk şey lastikleri temizlemektir. Uzun yollar kat ettiğiniz lastikleriniz kirli olacağından saklamadan önce temizlemek tavsiye edilir. Lastiklerinizi saklarken giydirme yapmayın, yıkamak yeterli olacaktır. Lastiklerinizi güneş ışığından uzak tutmaya gayret edin. Eğer uzun süreler boyunca güneş ışığına maruz kalırlarsa parçalanmaya başlayabilirler. Lastiklerinizi mevsim fark etmeksizin soğuk ve kuru ortamda saklamak daha uygun bir koşul sağlayacaktır. Bu soğuk ve kuru ortamda saklarken lastiklerinizi hava geçirmez plastik bir torbada saklayabilirsiniz. Ayrıca dikey veya yatay olarak saklamaya ve kimyasal maddelere maruz kalmamasına özen gösteriniz.

Lastik Oteli Fiyatları

Otopratik Türkiye’nin birçok yerine müşterilerine en kaliteli araç onarım, servis ve bakım hizmetlerini sunmak için büyük bir çaba gösteriyor. Otopratik’in sunmuş olduğu bu kaliteli hizmetler arasında lastik otelleri da bulunuyor. Kışın yaz lastiklerinizi, yazın da kış lastiklerinizi saklamak için doğru koşulların sağlandığı bir lastik oteli arıyorsanız Otopratik tam size göre. Lastik oteli fiyatları ve daha birçok hizmetin güncel fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak için Otopratik web sitesini ziyaret edebilirsiniz.