05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Manisa Valiliği Uyardı: Volkswagen Tuzağına Dikkat!

Manisa Valiliği Uyardı: Volkswagen Tuzağına Dikkat!

Almanya otomobil üreticisi Volkswagen'in Türkiye'nin Manisa şehrinde fabrika kuracağını duyurmasının ardından işe yerleştirme vaadiyle dolandırıcılıklar da arttı.

Alman otomobil üreticisi Volkswagen'in Türkiye'nin Manisa şehrinde fabrika kuracağını duyurmasının ardından işe yerleştirme vaadiyle dolandırıcılıklar da arttı

Manisa Valiliği'nden yapılan açıklamada Volkswagen'in yeni kuracağı tesiste işe yerleştirme sözüyle dolandırıcılık olaylarının yaşandığı ve vatandaşların bu konuda dikkatli olmaları gerektiği bildirildi. Valilikten yapılan açıklamada Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün ünvanı altından dolanlandırıcılık yapıldığı ve taraflarına şikayet geldiği bildirildi.

943.5 MİLYON LİRA SERMAYELİ ŞİRKET KURULMASINA KARAR VERİLMİŞTİ

Otomotiv devi Volkswagen'in Manisa'da inşa edeceği yeni tesiste iş vaadi verildiği belirtilen açıklamada, Manisa Valiliği, Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün ünvanıyla dolandırıcılık yapıldığı ve bu vaadlere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Vatandaşlara bu konuda uyarıda bulunan valilik, söz konusu durumla karşılaşılması halinde yetkili kişilere bildiride bulunması gerektiği söylendi. Türkiye yatırımı konusunda görüşmelerin sürdüğü Volkswagen, ekim ayında Manisa'da 943.5 milyon lira sermayeli 'Volkswagen Turkey Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ' unvanlı şirket kurmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *