Marmaris, yüzyıllardan beri birbirinden farklı kültürlere ev sahipliği yapan Ege’nin nadide köşelerinden biridir. Bölge, doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi dokusuyla da önemli bir yere sahiptir. Yurt içinden dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen pek çok tatilciye ev sahipliği yaptığı için Marmaris’te her zevke uygun bir otel bulabilmek mümkündür. Bu bölgede Marmaris butik otellerinden 5 yıldızlı tesislere kadar pek çok tatil seçeneği yer alır.

Marmaris masmavi denizi ve yeşil doğasıyla stres atmak için seçilecek gözde noktalardan biridir. Bölgede onlarca koy ve plaj tatilcileri ağırlar. Uluslararası standartlarda hizmet sunan binlerce tesis, bölgede tatilseverleri misafir eder. Yeşil ve mavinin hakim olduğu bir tatilin yanı sıra ören yerleri, antik kentler ve tarihi onlarca alandan faydalanarak kültürel bir rota çizmeniz de mümkündür.

Marmaris Otellerinde Yapabileceğiniz Aktiviteler Nelerdir?

Kültürel zenginliği ve cenneti andıran doğasıyla Marmaris otellerinde yapılacak birçok aktivite bulunur. Bölgede; her şey dahil, butik, oda kahvaltı, tam pansiyon gibi farklı konseptlerde hizmet sunan yüzlerce otel bulunur. Her şey dahil Marmaris otelleri, yeme içme ve aktivite imkanlarının sınırsız olduğu büyük işletmelerdir. Marmaris İçmeler otellerinin çoğu ve bölgenin diğer noktalarında konumlanan tesisler bu konsept ile hizmet verir. Ayrıca butik oteller de kendilerine has mimari yapıları ve özel mutfaklarıyla tatilcileri bekler. Marmaris’te bulunan tesislerde yapılacak aktiviteler şöyle sıralanabilir:

● Konforlu odalarda konaklamak
● Tertemiz sahillerde yüzmek
● Türk ve Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini tatmak
● Gece eğlencelerine katılmak
● Su sporları yapmak
● Tesislere yakın tarihi mekanları gezmek
● Bölgenin doğal güzelliklerinin tadını çıkarmak

Bölgenin hemen hemen her tesisinde bu aktiviteleri gerçekleştirmeniz mümkündür. Zengin aktivite imkanlarıyla en iyi Marmaris otelleri konuklarını bekler. Eğlenceli ve keyifli bir yaz için Marmaris’i seçebilirsiniz. Dilerseniz Bodrum otellerinde konaklayarak da benzer imkanlara sahip olabilirsiniz.

Tatil İçin Neden Marmaris Otellerini Tercih Etmelisiniz?

Tatilseverlerin bütün beklentilerini karşılayan Marmaris’te konaklamak için pek çok nedeniniz vardır. Bölge bakir koylarıyla tekne turu yapmak isteyenler için ideal bir alandır. Ayrıca birçok medeniyeti kucaklayan Marmaris'teki antik kentleri, kaleleri ve şehir müzelerini gezmeniz de mümkündür. Bölge, tekne turlarının yanı sıra pek çok sporu gerçekleştirebileceğiniz nadir mekanlardandır. Çeşitli doğa sporları ile tatilinize adrenalin katabilirsiniz. Son olarak Marmaris tatilini tercih etmeniz için bir diğer sebep de canlı gece hayatı olacaktır. Marmaris İçmeler otelleri ve bölgedeki pek çok tesiste disko ve bar olanakları geniştir. Tertemiz denizi, çeşitli aktivite imkanları ve eğlence anlayışıyla unutamayacağınız bir tatil için Marmaris otellerini tercih edebilirsiniz.

Doğa İle Başbaşa Kalabileceğiniz Marmaris Tatilinde Gitmeniz Gereken Yerler Nelerdir?

Marmaris tatilinde mutlaka gitmeniz gereken alanların başında plajlar gelir. Plajları ise yeşil ile mavinin kucaklaştığı koylar takip eder. Bunun yanı sıra bölgede çok sayıda antik kent bulunur. Amos, Kendrai, Loryma, Gallipolis, Hyda, İdyma, Hemithea gibi antik kentler her yıl sayısız turistin akınına uğrar. Ayrıca Marmaris’te bulunan İbrahim Ağa Cami, Hafsa Sultan Kervansarayı, Bedesten ve Marmaris Kalesi’nde Türk kültürünün yansımalarını görmek mümkündür. Bölgenin sadece turistik tesisler ve oteller noktasında değil gezilip görülecek yerler anlamında da son derece zengin olduğunun altını çizmek gerekir.

Marmaris Otelleri İçin Setur’un Sizlere Özel Sunduğu Ayrıcalıklarını Kaçırmayın!

Siz de Marmaris otellerinde unutulmaz bir tatil için Setur’u seçebilirsiniz. 57 yılı aşkın süredir milyonlarca tatilseveri deniz, kum ve eğlenceyle buluşturan Setur üzerinden Marmaris otelleri fiyatlarına erişebilirsiniz. “Tatilin keyfi özlendiyse Setur” mottosu ile hizmet veren kuruluş, sadece tatil öncesi değil sonrasında da yanınızdadır. Uzman seyahat danışmanları ve güvenilir altyapı hizmetleriyle firma, yenilikçi bakış açısıyla huzurun kapılarını aralar.

Editör: Haber Merkezi