Tekli ya da çoklu olarak masa üzerinde duran bayrak çeşitleri masa bayrağı olarak adlandırılır. Özellikle çiftli bayraklarda bir Türk bayrağı bir kurum logosu şeklinde rastlamak mümkündür. Masa bayrakları kurumsal gözükmem için kullanılan bir temsil eşyasıdır.

Örneğin bir kurumun biriminde masa üzerinde bu bayraklardan olması şirketi o odada temsil eden bir eşya olarak görev alır. Masa bayrağı da lokal anlamda ülke bayrakları gibi temsil görevi üstlenir demek yanlış olmaz.

Bu bayraklar ofisler ya da kurumlarda kullanılır. Masaların ya da vitrinlerin üzerinde konumlanarak bir simge gibi durur. Bu simge devlet dairelerinde ya da diğer kurumlarda oldukça önemsenen bir eşyadır. Kullanılışı oldukça yaygın ve kullanım alanı sınırsızdır denilebilir. Masa bayrağı kullanım alanları kısaca bunlardır.

Masa Bayrak Kaç Çeşittir?

Birçok çeşidi bulunan bayraklar için kumaşından şekline çok değişiklik gösterir. Özellikle bayrak fiyatları da bu unsurlardan etkilenir. Genelde yapıldığı kumaş ve büyüklük fiyatta artmaya neden olur. Türk bayrakları standart fiyatlarda olsa da özel yapılan bayraklar her zaman aynı fiyatlarda olmaz.

Türk Bayrağı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Bayramlarda kağıt şeklinde süslerden devasa bayraklara kadar birçok bayrak kullanırız. Bu bayraklar hem coşkumuzu göstermek hem de minnetimizi ifade etmek açısından oldukça önemlidir. Kırmızısını şehit kanından alan bayrağımız belirli ölçülerde üretilir.

Dikkat edilmesi gereken hususlara özellikle seri üretim yapan firmalar özen göstermek zorundadırlar. Aksi şekilde üretim yapmak da yasaktır. Bayrak fiyatları bu üretimde yapılan işlemelere göre belirlenir.

Türk Bayrağı’nın Kullanım Alanları

Türk bayrakları ülkemizde her devlet kurumunda duvarlarda ya da bahçelerde vardır. İnsanların ayrıca özel günlerde yapmaktan hoşlandığı şeylerden biri de balkonlara bayrak asmaktır. Bu tür geleneklerden dolayı ülkede birçok bayrak satılmaktadır. Türk bayrağı fiyatları ise oldukça geniş bir yelpazede seyretmektedir.

Bayraklar Dünyası yüzlerce ya da sadece birkaç tane bayrak almanız için seçebileceğiniz en güvenilir firmadır. Hemen siteye göz atarak bayrak fiyatları ve çeşitlerine bakabilirsiniz.

Türk Bayrağı Özellikleri ve Ölçüleri

Türk bayrağı Türklerin yıllarca sürmüş bağımsızlık mücadelesinin bir simgesidir. Manevi olarak değeri çok büyük olan bu bayrağın belirli ölçüler ile üretilmesi gerekir. Herkes tarafından bilinen en belirgin ölçüsü kısa kenar uzun kenar oranıdır. 1.5 kat olacak şekilde üretim yapılır ve kesinlikle bu orandan şaşılmaz. Türk bayrağı boyutları ne olursa olsun aynı oranda üretilir. Tabii ki boylarındaki değişiklik Türk bayrağı fiyatları konusunda etkilidir.

Bayrak Fiyatları

Her çeşit bayrak ve benzeri ürüne ulaşarak hem kendinize özel hem de kurumunuza özel bayraklar alabilirsiniz. En iyi Türk bayrağı fiyatları ve çeşitleri için Bayrak Dünyasını ziyaret etmeyi unutmayın.