Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Fatih Terim ve Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüse yakalanmaları sonrası ilginç sözler sarf etti. Yılmaz,  "Ortada bir belge yok. Raporları bir okusak. Oradan kaptı, buradan kaptı denilmesi ilginç. Koronavirüsün ilacı, aşısı yok deniyor. Bana bu da çok inandırıcı gelmiyor. Biraz şüpheci yaklaşıyorum olaylara" diye konuştu.

'Anasını ağlatacağım'

Yılmaz, "Evdeyim. Virüsü kovalıyorum. Yakalarsam anasını ağlatacağım. Her ülke kendi hazırlığını yapıyor. Bundan sonra ne olacak? Bilemiyorum. Ama herkesi sıkıntılı günler beklediği belli. Böyle düşünüyorum.

'Hesap yapılmamalı'

Fenerbahçe ligde kötü durumda. Fenerbahçe'de de virüs çıkmış. Galatasaray'da da vaka var. Ortalık bu kadar karışıkken, EURO 2020 ertelenmişken, şu anda liglerin oynanmaması sorun olarak görülmemeli. Ligle ilgili hesaplar yapılmamalı.

'Ortada belge yok'

Galatasaray, TFF'yi eleştiriyor. Fatih Terim'e virüs nereden bulaşmış? Abdurrahim Albayrak'a nereden bulaşmış? Ortada bir belge yok. Raporları bir okusak… Oradan kaptı, buradan kaptı denilmesi ilginç.

Daha virüsü tanıyan yok ki. Domuz gribi ve kuş gribini biliyoruz. Koronavirüsün ilacı, aşısı yok deniyor. Bana bu da çok inandırıcı gelmiyor. Biraz şüpheci yaklaşıyorum olaylara" dedi.

Editör: Haber Merkezi