Kayserispor ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mehmet Topuz, İstanbul'da bulunan evinin satılması için vekalet verdiği 8 yıllık arkadaşı Rıdvan A. ve kuzeni Oğuzhan A. tarafından dolandırıldı. 

Rıdvan A.'nın Kayseri'ye gelerek kendisinden vekalet aldığını belirten Mehmet Topuz; "Bugüne kadar onun geçimini sağladım. Ama o güvenimi kötüye kullanıp beni dolandırdı. Rıdvan evi 17 Aralık'ta satmış. Ama baha haber vermedi. Sattığı kişiyle birlikte parayı benim hesabıma yatırmak üzere araçla bankaya gidiyorlar. Bankada önüne gelince evi satın alan adam iner inmez Rıdvan ve kuzeni Oğuzhan A., paralarla kaçıyorlar. Bankada alınacak parayı Rıdvan A. tapuda almış" diye konuştu.

Rıdvan A'yı telefonla aradığını belirten Mehmet Topuz, "Kendisi bana biraz işinin olduğunu söyleyerek 'parayı hemen yatıyorum' gibi laflarla beni oyaladı. Daha sonra telefonlarıma hiç bakmaz oldu. Bunun üzerine avukatımla birlikte Melikgazi İlçesindeki Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi'ne giderek Rıdvan A ve kuzeni Oğuzhan A, hakkında şikayetçi oldum. Bu kişiler beni, güvenimi kötüye kullanarak dolandırdı. Her ikisinden de şikayetçiyim. Polis şuanda her ikisini de her yerde arıyor" dedi.

Mehmet Topuz, alması gereken paranın 2 milyon 350 bin lira olduğunu da belirtti.

Editör: Haber Merkezi