LGBT lobisinin etkisi altına aldığı onlarca çocuktan biri olan 10 yaşındaki Noella McMaher, New York Moda Haftası’nda podyuma çıktı. McMaher’ın yürüyüşü, ABD basını tarafından “cinsiyet değiştiren en genç model” ifadeleriyle övülerek ve özendirilerek kamuoyuna servis edildi. McMaher, 4 yaşında başladığı ‘cinsiyet değiştirme tedavisine’ devam ettiğini ve tüm çocuklara örnek olduğunu savunarak LGBT propagandasına alet oldu.

Dünyanın önde gelen giyim markalarının defile yaptığı ünlü New York Moda Haftası'nda, 10 yaşındaki çocuk üzerinden LGBT propagandası yapıldı. Bir erkek çocuğu olarak; LGBT'li sözde bir aileye doğan Noella McMaher, henüz 2 yaşındayken sözüm ona cinsiyet değiştirmek istediğine karar verdi. 4 yaşında İSE hormon tedavisi almaya başladı.

Daha bebekken kandırılan McMaher, New York Moda Haftası'nda podyumda yürütülerek, "10 yaşında cinsiyet değiştiren en genç model" olarak ABD basını tarafından süslü cümleler ile kamuoyuna tanıtıldı.

McMaher'in LGBT'li sözde ebeveynleri ise, bu skandalı, "Noella, bir trans çocuk olarak toplumda görünür oldu. Biz aktivistiz. Diğer trans çocuklar için de Noella'nın görünür olması çok önemli" sözleriyle savundu.

A'DAN Z'YE LGBT

LGBT lobisi Holywood filmlerinden uluslararası basına ve birçok parlamentoya çoktan sızmış durumda. Reklamlarda, şarkılarda, filmlerde ve müziklerde onların propagandası yapılıyor. Hatta bazı çizgi filmler bile çocuklara LGBT'yi aşılıyor.

Editör: Haber Merkezi