Ankara'da yaşanan olay Müge Anlı’ya konu olacak türden. Açılan boşanma davası ile Aile içinde yaşanan çarpık ilişki duyanları şok etti. 16 yaşında öz dayısının eşiyle ilişki yaşayan adam daha sonra aşk yaşadığı dayısı ve yengesinin kızıyla evlendi. İşin karmaşık hale gelmesi ise dayısın eşinden 2 çocuğu, evlendiği dayısının kızından ise iki çocuğu oldu. Yani baldızı ve kayının aynı zamanda babası olduğu çıktı. 

Vedat Ö. dayısının Ankara'daki evine yerleşti. Bu sırada, dayısının eşiyle ilişki yaşamaya başladı. Bu ilişki sonucunda dayısının eşi yani yengesi iki çocuk dünyaya getirmiştir. Olaylar ortaya çıkmadan önce yeğen askerlik görevine gitti ve döndükten sonra dayısının kızıyla evlendi. 

Bu evlilikten sonra da Ankara’ya taşındı. Bu erkek önce dayısının eşiyle gizli bir ilişki yaşamış ve daha sonra dayısının kızıyla evlenmiş. Bu evlilikten iki çocuğu olmuş ve kayınvalidesinden de iki çocuğu olduğu öğrenilmiş.

Vedat Ö. kayınvalidesiyle de ilişki yaşamış ve aynı zamanda kızıyla da evlenmiş. Bu evlilikte iki çocuğu olmuş. Ancak, Vedat Ö.'nun kas hastalığına yakalandıktan sonra evliliğinde sorunlar çıkmış ve boşanmak için mahkemeye başvurmuşlar. 

Bu sırada yıllardır süren çarpık ilişki gerçeği ortaya çıkmış. 

Dayısının son iki çocuğunun babasının Vedat Ö. olduğu öğrenilmiş ve bu nedenle çocuklar "babalık" davası açmışlar. Vedat Ö.'nun dayısı M.K., dayısının kızıyla evliliği ve Vedat Ö.'nun çocuklarının babalığı konusunda 'da aile mahkemesine  bir dava açılmış. 

2022 yılında bu davada, Vedat Ö., dayısı M.K. ve çocuklarının DNA testleri yapılacak ve bu testler dosyanın seyrini belirleyecek. Ayrıca, Çocuğun dayısı M.K.’nın Vedat Ö. ile ilişkisini öğrenmesi