Müge Anlı canlı izle için vatandaşlar araştırmalar yapıyor. ATV ekranlarından naklen yayınlanacak Müge Anlı ile tatlı sert bugün tarihi bir prgrama sahne olacak. Aleyna Çakır cinayeti ile ilgili olaylar araştırılırken katil zanlısı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun'un annesi intihar etti ve ardından Müge Anlı'yı hedef alan bir mektup bıraktı. Dakikalar sonra başlayacak program öncesi vatandaşlar ATV canlı izle, ATV izle, Müge Anlı tatlı sert izle gibi araştırmalarda bulunuyor. Müge Anlı izlemek için haberi okumaya devam edebilirsiniz. 

Müge Anlı canlı izle

Müge Anlı canlı izle. Uzun yıllardır ATV ekranlarında sır olaylarını aydınlatan ve çözülemez denilen cinayetleri çözen başarılı gazeteci ve programcı Müge Anlı, bugünkü programıyla tarihe yazılacak. Özellikle dün yaşanan Gülay Uygun cinayetinin ardından hedef Müge Anlı olmuştu. Olayın sorumlusunun Müge Anlı ve 24 saat sürekli arayan ekibi olduğu yazılmıştı. Gülay Uygun'un intiharı sonrasında bugünkü Müge Anlı programını izlemek için vatandaşlar adeta dört gözle beklemeye başladı. Yaşanan olaylara Müge Anlı'nın vereceği tepkiler ve seyir değiştirecek yeni bulgular bakalım Aleyna Çakır cinayetini nasıl değiştirecek? Yaklaşık 10 dakika sonra başlayacak Müge Anlı ile tatlı sert programını canlı şifresiz ve naklen izlemek için aşağıya doğru gidiniz. 

Müge Anlı tehdit edilmişti

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı'da bir süredir Aleyna Çakır cinayeti konusu işlenmeye başlamış ve olayın seyri çok farklı yönlere çevrilmişti. Bilhassa dün akşam saatlerinde yaşanan Gülay Uygun intiharından sonra gözler bugünkü Müge Anlı ile tatlı sert programına çevrildi. Saat 10'da başlayacak yayın öncesi vatandaşlar ATV ekranlarına kilitlendi. İşte Müge Anlı canlı izle, ATV naklen canlı izle...

Esas kendi babası tecavüzcü

Bu zamana kadar hiç konuşmadığını belirten Ümit Can Uygun, "Ben şimdiye kadar çıkıp konuşmadım. Benim annem şimdi orada yatıyor. Aleyna'da orada yatıyor. Aleyna'nın anneleri babaları cayır cayır ağlıyorlar. Kendi babası kızına tecavüz eden kansızın biridir. Bakın bunu kimse unutmasın. Kendi babası kızına tecavüz edipte televizyonda bağıran insanlardır. Şimdiye kadar hep sessiz kaldım. Avukatım bana sessiz kalacağız dedi. Ama bu saatten sonra kimse susmayacak. Sizin yüzünüzden dolay benim annem orada yatıyor. Bu ölümden de Müge Anlı ve yanında çalışıp da beni 24 saat arayanlar suçludur. Oğlum buraya bağlan diyenlerdir. Bizzat hepsinden şikayetçiyim" dedi.
 

Editör: Haber Merkezi