Müge Anlı'da Afyonkarahisar'da işlenen korkunç cinayetin şüphelisine dair detaylar ve ipuçları  araştırılıyordu. Afyonkarahisar Evciler ilçesi Fatih Mahallesi'nde bulunan evlerinin bahçesinde 62 yaşındaki Melihat Tunçel boğazı kesilmiş şekilde ölü olarak bulunmuş, talihsiz kadının cesedi kızı Münüre tarafından bahçede bulunurken cinayet ile ilgili bir çok detay ise Münire'yi işaret ediyordu

İntihar girşiminde bulunmuştu

Yaşanan gelişmelerin ardından Müge Anlı 18 Kasım'da yayınlanan programda bir son dakika bilgisi vermişti. Boğazı kesik bir halde aynı evde yaşadığı kızı tarafından evinin bahçesinde bulunan Melihat Tunçel cinayetinin baş şüphelisi, geçtiğimiz hafta programa gelmeden önce sabaha karşı intihar girişiminde bulunduğu bilgisini paylaşmış durumunun iyi olduğunu söyleyen Anlı, cinayet şüphelisi Münire'nin tedavisi bitince programa katılacağı bilgisini paylaşmıştı.

Münire Tuncel öldü iddiası

Resmi olmayan bilgiye göre yenge Funda Tuncel ait olduğu iddia edilen sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda 'Görümcem Münire Tuncel'i dün akşam 21:00 sularında kaybettik. Arayan soran tüm arkadaşlarımdan, dostlarımdan ve akrabalardan Allah razı olsun. Sebebini sormayın.  Dualarınızı eksik etmeyin' notuyla Münire Tuncel'in öldüğüne dair bir bilgi paylaşıldı. 

Müge Anlı sağlık durumu iyi demişti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 19 Kasım'da yayınlanan bölümünde Müge Anlı, Münire Tuncel'in intihar girişiminde bulunduğunu, hastanede tedavi gördüğünü ve durumunun iyi olduğunu söylemişti.

Öte yandan Afyonkarahisar  Emniyeti ise cinayeti çözmek için titizlikle çalışmaya devam ediyor

Editör: Haber Merkezi