Müge Anlı Afyonkarahisar'da işlenen korkunç cinayet şüphesinin detaylarını araştırıyor. Afyonkarahisar Evciler ilçesi Fatih Mahallesi'nde bulunan evlerinin bahçesinde 62 yaşındaki Melihat Tunçel boğazı kesilmiş şekilde ölü olarak bulundu. Talihsiz kadının cesedi kızı Münüre ile tarafından bahçede bulunurken cinayet ile ilgili birçok soru işareti de gündeme geldi.

Melihat Tunçel'in şüpheli ölümünü araştırılırken Müge Anlı canlı yayınına gelen ihbarlar, talihsiz kadının kızı Münüre Hanım'ı işaret ediyordu.

Yaşanan gelişmelerin ardından Müge Anlı bugün son dakika bilgisini aktardı.

Boğazı kesik bir halde aynı evde yaşadığı kızı tarafından evinin bahçesinde bulunan Münüre Tunçel, sabaha karşı intihar girişiminde bulundu.

Tedavi altında olduğu ve sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Müge Anlı, stüdyoda bulunan Münüre Tunçel'in abisi ve yengesi ile programa devam etti.

Münüre Tunçel'in bir de intihar mektubu bıraktığını belirten Müge Anlı mektupta, 'Paralarımı yengeme vermeyin' yazdığını ifade etti.

Ne olmuştu?

Sabah annesine kahvaltı hazırlamak için uyandığını söyleyen Münüre Hanım demir kapının sürgüsünü açık olduğunu gördüğünü ve bahçeye çıkınca annesinin cesediyle karşılaştığını anlattı. Ancak Müge Anlı Melihat Tunçel cinayetinde bugün çok önemli gelişmeler yaşandı.

Diğer yandan Melihat Tunçel ile aynı evde yaşayan kızı Münüre hakkında şok iddialar gündeme geldi. Kızının çok sayıda kişi ile arkadaşlık ettiği iddia edilen 62 yaşındaki kadının bu olaylar nedeniyle öldürülmüş olabileceği köylüler tarafından öne sürüldü.

Editör: Haber Merkezi