ATV ekranlarından on yıldır izleyiciyle buluşan ve ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugün ekrana gelen bölümünde, sunucu Müge Anlı'nın doktorlar hakkında söylediği sözler sosyal medyayı ikiye böldü.

'Hastaneye girmek istemedim'

Anlı, "Cumadan beri ölüyorum. Artık en son kağıt yazdım yatağımın kenarına. Hap içti intihar etti demesinler diye. O kadar çok ağrı kesici almama rağmen migrenim tuttuğu için baş ağrım geçmedi. En son Gayrettepe'de 20 yıldır gittiğim bir hastaneyi aradım. Tanıyorum oradaki herkesi. Sizde ateşli hasta var mı ben gelip iğne yaptırmak istiyorum ama hastaneye de girmek istemiyorum hastane bahçesinde boş bir yerde yapamaz mıyız dayanamıyorum ağrıya ama koronavirüs de kapmak istemiyorum dedim. 

'Sizi kabul edemeyiz dedi'

Bu sefer doktor bana ters konuşmaya başladı. Müge Hanım sizi kabul edemeyeceğiz dedi. Ben de hastaneye gelmek istemiyorum zaten ama bari hastane dışında bir yerde iğne yapılsın dedim. Baktım onu da kabul etmedi. Hastaneye hiçbir hasta kabul edilmediğini söyledi. Biz ölsek hastane onu da kabul etmeyecek. Doktorun tavrı yanlış. Sonra diyorlar ki doktora iyi davranın falan ama bu şekilde bir tavır da olmaz. İnsanlar kim bilir neler yaşıyor o zaman doktorlarla" dedi.

Editör: Haber Merkezi