05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Müge Anlı'da cinayet itirafı: Oğlu ağzından kaçırdı

Müge Anlı'da cinayet itirafı: Oğlu ağzından kaçırdı

Müge Anlı'da 18 yıllık sır olay açığa kavuştu. Yıllardır aranan Hatice Musaoğlu'nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Müge Anlı'ya canlı yayındaki cinayet itirafı damga vurdu. 18 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki annleri Hatice Musaoğlu'na ne olduğunu öğrenmek isteyen kızları, abi Aydın Musaoğlu'ndan şüphelendiklerini söyledi. Bunun üzerine programa katılan Aydın Musaoğlu canlı yayında cinayeti ağzından kaçırınca olanlar oldu. Daha sonra söylediklerini inkar eden Musaoğlu, yayında sonra ise otelden ayrıldı. Ancak Kastamonu Cinayet Büro Amirliği ekipleri Musaoğlu'nu kıskıvrak yakalandı. 

18 yıl önce Kastamonu'da sırra kadem basan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu'nun akıbetini öğrenmek isteyen kızları, ünlü sunucu Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

'MİRAS ANLAŞMAZLIĞI' İDDİASI

Kayıp kadının kızları, annelerinin ortadan kayboluşunda abileri Aydın Musaoğlu'ndan şüphelendiklerini söyledi. Anne ve abisi arasında 'miras' anlamaşmazlığının olduğunu söyleyen kızlar "Babalarından miras kalan para" konusu olduğunu dile getirdiler.

KAYBOLMADAN ÖNCE ŞİKAYET ETMİŞ

18 yıl önce Hartice Hanım'ın kaybolmadan önce yaptığı şikayet ise tüm okları abi üzerine çevirmişti. Hatice Hanım'ın kaybolmadan önce jandarmayı eve çağırdığı ve geliniyle oğlunun köydeki evine taşındığını belirtip şikayette bulunduğu belirlendi.

Hakkındaki suçlamalara ve iddialara yanıt vermek için Müge Anlı'nın programa katılan abi Aydın Musaoğlu, hakkındaki suçlamaları reddetti ve kardeşi Cemile'yi suçladı.

CANLI YAYINDA CİNAYETİ AĞZINDAN KAÇIRDI

Kendisini savunmaya çalışırken Aydın Musaoğlu canlı yayında söyledikleriyle herkesi şoke etti. Musaoğlu, annesini öldürdüğünü ağzından kaçırdı. Müge Anlı abinin üstüne gitti ve Aydın kadını öldürdüğünü iki kez daha tekrar etti. Ancak hemen ardından bu ifadeyi yalanladı.

CÜMLESİNDEKİ O DETAY DİKKAT ÇEKTİ

Dünkü programda ise Aydın Bey'in eşi Nevin Hanım konuştu. Nevin Hanım'ın "Annem kayınvalidem hayatta olduğu zaman bu eve hiç gelmedi" şeklindeki ifadesi, kayınvalidesinin hayatını kaybettiğini kabul ettiği şeklinde yorumlandı.

YAYINDAN SONRA PROGRAMI TERK ETTİ

Yayında iyiden iyiye sarpa saran ifadelerin ardından Aydın Bey, yayın sonrası otelden çıkıp gitti. Artık yayına katılmak istemediğini söyleyen Aydın, eşinin yanına köye döneceğini söylemişti.

OTOBÜSTE POLİSLER YAKALADI

Ancak Kastamonu Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili operasyon başlattı. Kayıp kadının oğlu Aydın Musaoğlu, otobüste yakalandı. Polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *