Konya'da 3 yıldır çözülemeyen esrarengiz cinayet Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınmış; anne babasının ölümünde 2 kardeşi şüpheli olan doktor Osman Büyükşen, canlı yayında isyan etmişti. Müge Anlı'nın sarılarak teselli ettiği doktor, bu kez de sosyal medya hesabından veryansın etti.

YALAN YANLIŞ PAYLAŞIMLARA İSYAN ETTİ

Hakkında çıkan ‘intihar etti, tutuklandı, öldü’ haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Büyükşen, ‘Ben onlar adına utanırken onların para için yaptığı bu utanmazlığa karşı ne demek gerekir?’ dedi.

İşte Osman Büyükşen’in kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu cümleleri kullandı:

‘TV'ye çıktıysanız bunları göze alacaksınız’ gibi akıl dışı bir dayanakla, apaçık yalan olduğu belli olan şeyleri bilgi/yorum diye paylaşan, bunu da kişi mahremiyetini hiçe sayarak ve toplum merakını kullanarak kazanç/prim elde etmek için yapan kişilere ne demek gerekir?

Bundan farklı olarak hemen her gün "itiraf etti, intihar etti, vuruldu, öldü, tutuklandı, uçtu, kaçtı" vs diye saçma sapan videolar hazırlayan sözüm ona karakterlere ne demek gerekir? Ben onlar adına utanırken onların para için yaptığı bu utanmazlığa karşı ne demek gerekir?

Bir haber olursa bunu duyacağınız yerler bellidir. O yüzden bu yalan paylaşımları yapanların bitmesi için o paylaşımları İZLEMEYİN, İZLETTİRMEYİN VE KESİNLİKLE BU KANALLARI -İZLEMEDEN- ŞİKAYET EDİN.

Bu şahısların da eğer akıl sağlığı yerindeyse bu tarz paylaşımları derhal sonlandırmaları gerektiğini aksi takdirde bu paylaşımlardan asıl olarak kendilerinin zararlı çıkacağını BİLMESİ GEREKİR. Akıl sağlığı yerindeyse.”