Yılın her mevsimi yerli ve yabancı turist ağırlayan Fethiye Türkiye’nin önemli turizm destinasyonlarından biridir. Mavinin en güzel tonlarına sahip olan denizi ile oldukça rağbet gören bu tatil beldesi pek çok koya da ev sahipliği yapar. Çok bilindik koylarının yanı sıra sadece tekne ile gidilebilen bakir kalmış koyları da mevcuttur. Bu koylardan biri de Gemile Koyu’dur. Karayolu ile ulaşımın yapılmadığı bu koya tekne turları ile gidilir. Kelebekler Vadisi’nin hemen yanında bulunan Kabak Vadisi ile karayolu ile ulaşımının oldukça güç olmasından kaynaklı hala doğal güzelliğini koruyan yerler arasında yer alır. Bu koyların yanı sıra Kıdrak ve Katrancı Koyu da Fethiye’de doğası ile büyüleyen bölgelerdendir.

Fethiye’de Yapabileceğiniz Aktiviteler

Fethiye hem doğal güzellikleri hem de tarihi yapıları ile kişilere farklı deneyimler yaşatan bir yer olmakla beraber yapılacak aktiviteleri ile de tatilcileri memnun eder. Fethiye koylarında denize girebilir ya da doğa yürüyüşlerine çıkarak hem bedeninizi hem de ruhunuzu besleyebilirsiniz. Bunların yanı sıra Babadağ’da yamaç paraşütü yaparak tüm Fethiye’yi kuş bakışı olarak görme imkanı elde edebilirsiniz. Rüzgar sörfü yapabileceğiniz alanların mevcut olduğu bu yerlerde eğitim görerek çok kısa bir sürede sertifika sahibi bile olabilirsiniz. Fethiye daha pek çok aktivitenin yapılmasına imkan tanıyan Türkiye’nin nadide tatil beldelerinden biridir. Fethiye otelleri ise bu noktada ziyaretçilerine bu tatil beldesinde kalırken konforu yaşamalarına imkan tanır.

Fethiye’de Konaklama Seçenekleri

Marmara'da deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi Marmara'da deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi

Fethiye konaklama açısından pek çok seçeneği barındırdığı için misafirlerin beklentisini ve ihtiyacını karşılayacak niteliktedir. Fethiye’de otellerin yanı sıra ziyaretçilerin kalabileceği pansiyon,apart ve villa tarzı konaklama tesisleri ile her kesimden kişinin kendi ihtiyacına ve bütçesine uygun yeri bulmasına imkan sağlanır. Fethiye’nin pek çok alanına konumlanmış olan oteller ise her zevke ve ihtiyaca hitap eder. Tatil yapanların oldukça keyif aldığı bu oteller müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ziyaretçilere hizmet sağlar. Fethiye butik otellerin yanı sıra 5 yıldızlı otellerinde yer aldığı bir yer olup birbirinden farklı nitelikte yer alan bu otelleri neredekal.com üzerinden inceleyebilirsiniz. Bu platform sayesinde kişiler kendi beklentilerine hitap eden yeri bulmaya çalışırken zorlanmaz.