Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz önemli açıklamalarda bulundu.  Cengiz, ""Şu anda bizim teknik kadro ve takım ücretlerimiz yüksek, indirmemiz gerekiyor. Hiç kimsenin kanı sarı kırmızı akıp bedava oynamıyor. Biz de tüm adımlarımızı FFP anlaşması doğrultusunda atıyoruz.”  dedi

MUSTAFA CENGİZ'İN AÇIKLAMALARI

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasındaki soğuk savaş  giderek artıyor mu? Arda Turan'la başlayan sorun iyice gün yüzüne çıktı. İkili sert açıklamalar yaparak yerlerini belli etmişti. Bugün ise Mustafa Cengiz'in "Şu anda bizim teknik kadro ve takım ücretlerimiz yüksek" açıklaması yine Fatih Terim'e bir ima olduğu üzerinde duruluyor. 

İşte Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in açıklamaları

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Sayın Cumhurbaşkanı'na teşekkür ediyorum, rakipler de bu sözümden sonra saldırıya geçmesin. Biz kendi mülkümüzü (Florya Tesisleri) geri aldık."

"Şu anda bizim teknik kadro ve takım ücretlerimiz yüksek, indirmemiz gerekiyor. Hiç kimsenin kanı sarı kırmızı akıp bedava oynamıyor. Biz de tüm adımlarımızı FFP anlaşması doğrultusunda atıyoruz.”

"Florya için ödeyeceğimiz toplam faiz net 8.2 milyon TL. Onu da 5 yıl yapılandırdık. Teşekkürler.”

Editör: Haber Merkezi