Kütahya'da 45 yaşındaki Mustafa Ilgın, 42 yaşındaki Hakan İşgüzar'ı cadde ortasında 4 kurşunla öldürdü.

Güvenlik kamerilarına da yansıyan olay şöyle gelişti:

Mustafa Ilgın, cadde üstünde otomobiliyle önündeki Hakan İşgüzar'ın kullandığı otomobile arkadan çarptı. Bunun üzerine İşgüzar otomobilinden indi. Mustafa Ilgın da otomobilinden inerek İşgüzar'ın yanına gitti ve silahını doğrultarak dört el ateş etti.

Hakan İşgüzar hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, arabasına binerek kaçan Mustafa Ilgın bir süre sonra yakalandı.

Mustafa Ilgın'ın ifadesinde İşgüzar'ı 4 yıl önce meydana gelen trafik kazasında oğlu Süleyman Ilgın'ın ölümüne neden olduğu için öldürdüğünü söyledi.

Mustafa Ilgın,akan İşgüzar’ın 2016 yılında oğlu Süleyman Ilgın’ın motosikletine çarparak ölümüne neden olduğunu ve yaklaşık 35 gün önce tesadüfen görüp takip etmeye başladığını söyledi. 

Bu süre içerisinde ruhsatsız tabanca satın alıp internet üzerinden de ‘dinen adam öldürme cezasının ne olduğuna’ ilişkin araştırmalar yaptığını anlatan katil zanlısı Ilgın’ın, "Oğlumun ölümüne neden oldu, 35 gün önce tesadüfen görüp takip etmeye başlamıştım. Yeniden karşılaşınca aldığım ruhsatsız tabancayla vurdum" dediği öğrenildi.
 

Editör: Haber Merkezi