İstanbul Seyrantepe'de bu sabah iddiaya göre 26 yaşındaki Uzman Çavuş Zeynel Yıldırım, nişanlısı Gizem E. tarafından 4 kurşunla vuruldu. 

Zeynel Yıldırım olay yerinde hayatını kaybederken, Gizem E. de tutuklandı.

Polisin evde yaptığı incelemede bir kağıda yazılmış not bulundu. Gizem tarafından yazıldığı bildirilen notta şu ifadeler yer aldı:

“Bundan bir hafta önce bana tokat atarak boğazımı sıktı. Ağzımdan köpükler geldi. Daha sonra beni darp etti. Vücudumda morluklar oluştu. Görüntüleri arkadaşım Hasret ve Şerife'ye gönderdim. İlişkimiz Kasım 2020'de başlamıştı. Sorunlar yaşamıştık. 2 Nisan Samsun'a geldi ve bir yola girdik. Ancak süreçte beni darp etti. Beni aşağıladı. Daha sonra beni aldattığını öğrendim. Çok konuştuk, uyardım ama düzelmedi. Her şeyin sorumlusu Zeynel. Şerife abla beni affet!” 

 Gizem E. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlı emniyetteki ifadesinde, nişanlısının telefonunda başka bir kadınla mesajlarını gördüğünü, aralarında kıskançlık yüzünden tartışma çıktığını, önce intihar etmeyi planladığını, bir mektup hazırlayıp bıraktığını, daha sonra aralarında çıkan tartışma sonucu Yıldırım'ın beylik tabancasını alarak olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi