Nurer sigorta, sigortacılık sektöründe 1996 yılından itibaren faaliyet gösteren nadir acentelerden biri olup tüm branşlarda faaliyet göstermektedir.

Kuruluşundan günümüze sektörün dinamiklerine ayak uyduran ve vizyoner bakış açısı sayesinde gerek üretim gerekse mali açıdan büyüyen sağlam bir yapıya kavuşmuştur.
Bu yapısı sayesinde yakın geçmişte geçirilen pandemi sürecinden ayakta kalarak daha güçlü olarak çıkmıştır.

Pandemi sonrası özellikle kamu alanındaki hizmet ağını geliştirmekle birlikte sendikalar, devlet kurumları ve odalar ile tüm branşlarda etkin çalışmalara hız vermiş ve hali hazırda başta memursen, kamusen, hak iş ve hizmet iş olmak üzere 32 sendikaya hizmet vermektedir.

Tüm Türkiye'de 35 resmi şubesi ve satış organizasyonu ile yıllık üretim hacmi özellikle 2021 yılı sonrasında %200 artarak tsb verilerine göre Türkiye'nin en fazla adet üretimi ve ciro yapan acentesi seçilmiştir.

Tamamlayıcı sağlık sigortası, yabancı sağlık sigortası ve seyahat sağlık sigortası üretiminde sektör lideri olun Nurer Sigorta bunların yanında diğer branşlarda da sektör liderliğine emin adımlarda ilerlemektedir.

Her branşta uzman ve yetkin kadrosu ile sektörün tüm ihtiyaçlarına cevap verebilen Nurer Sigorta, ileriye yönelik ürün projeleri ile de adından sıkça söz ettirmektedir. 
Genel müdürlüğünde 54 personeli ile şubeleriyle birlikte 98 çalışanıyla hizmet veren bir yapıdadır.

Buna bağlı olarak, Türkiye ye sağlık turizmi için gelen misafirler için uzun emekler sonucunda geliştirilen SAĞLIK TURİZMİ GÜVENCE SİGORTASI'nı sigorta sektörüne armağan etmiştir.

Editör: Haber Merkezi