Instagram hesabı üzerinden takipçileriyle kendin yap projeleri paylaşan Nuriye Çomak, kendin yap ürünlerinin satışını da gerçekleştiriyor. Bu sayede bu alanı iş sahası olarak da değerlendiren Çomak, ev hanımlarına da bu alanda çalışmalarda bulunması için destek sağlıyor.

Oturma salonlarının kendin yap ürünleriyle güzelleştirilebileceğini ifade eden Çomak, “Rahat ve estetik bir oturma salonu için kendin yap projelerini değerlendirmek mümkün. Göz alıcı kitaplıklar, rahat ve konforlu oturma grupları tasarlayarak benzersiz alanlar oluşturulabilir. Ayrıca el yapımı mumluklar, avizeler gibi aksesuarların da tasarlanabileceğini söyleyebiliriz.” ifadelerinde bulundu. 

Keyif Köşesi için Göz Alıcı Kitaplıklar Yapılabilir

Oturma salonlarında keyif köşesi için göz alıcı kitaplıkların kullanılabileceğini ifade eden Nuriye Çomak, bu tür kitaplıkların çok kolay bir şekilde tasarlanabileceğini belirtti: “Kendin yap projelerinin bir sınırı yok. Yani çok büyük tasarımlar yapabildiğiniz gibi mumluk, avize gibi çok küçük tasarımlar da yapabilirsiniz. Kitaplık tasarımları büyük kendin yap projelerine bir örnek. Oturma salonunuzun köşesinde keyif alanı oluşturmak istiyorsanız kitaplık tasarlayabilir, bu alanda rahat bir oturma grubu kullanabilirsiniz. Böylelikle kitap okuyacağınız çok özel bir köşeye sahip olabilirsiniz.”

Oturma Köşeleri için Rahat ve Konforlu Oturma Grupları Tasarlanabilir

Oturma köşeleri için rahat ve konforlu oturma grupları tasarlanabileceğinin altını çizen Nuriye Çomak, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Biliyorsunuz oturma salonlarında konfor her şeyden önemli. Bu nedenle konforlu ve estetik oturma grupları tasarlanabilir. Minimalist tasarımlar sayesinde oturma salonlarınızda arzu ettiğiniz bir görünüme ulaşabilirsiniz. Ayrıca üretimini gerçekleştirdiğiniz ürünlerin satışını da gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayede tam da istediğiniz bir iş sürecine dahil olacaksınız. Minimum maliyet ile aylık istediğiniz kazanca ulaşabilirsiniz. Ben açıkçası bu konuda takipçilerime yol gösteriyor, onların kendin yap üretimlerine nereden başlamaları gerektiklerine dair bilgilendirmede bulunuyorum.”

Editör: Haber Merkezi