Güvenilir nakliye hizmeti denildiğinde öncelikle yük veya eşyaların, belirtilen sürelerde ve belirtilen şartlarda gideceği yere zamanında teslim edilmesi istenmektedir. Teslimat süresinde yaşanacak gecikmeler, oluşacak hasarlar ve özensiz çalışma şekilleri evden eve nakliye firmaları adına güvensizlik yaşatacaktır. Taşıma esnasında nedensiz yere kırılan, yıkılan veya kaybolan her parça, olumsuz bir geri bildirim olacaktır.

Güvenli nakliye işi ancak Octovan Nakliye firması gibi kurumsal firmaların sorumluluğuna verilmelidir. Çünkü bu tür firmaların kullanmış olduğu tüm nakliye araçları taşımacılık işlerine uygun şartlarda hazırlanmaktadır. Farklı büyüklüklerde araçlar ile taşınacak eşyaların durumuna göre hizmet verilmektedir. Aynı zamanda taşımacılık işlerini yapan tüm nakliye araçları gerekli yasal belge ve izinlere sahip olan araçlardır. Octovan firması çok geniş bir araç filosuna sahiptir. Birçok farklı ebatta kamyon ve kamyonet ile taşınacak yük miktarına göre düzenlemeler yapılmaktadır. Ve araçların hepsi yağmur vb. dış hava şartlarına göre korumalı araçlardır. Eşyalarınız taşıma sırasında hasar almamaktadır.  

Yine Octovan Nakliye gibi kurumsal ve güvenilir olan firmalarda nakliye araçlarını kullanan kişilerin tüm izin ve belgeleri tamdır. Eşyalarınızı emanet etmiş olduğunuz araç şoförlerimizin hepsi taşımacılık işi için gerekli tüm izinlerini almış olan deneyimli kişilerdir. Bu nedenle tüm eşyalarınızı firmamıza gönül rahatlığı ile teslim edebilirsiniz.

Kurumsal nakliye firmaları ile çalıştığınızda aynı zamanda sigorta gibi bir avantajınız bulunmaktadır. Taşıma sürecinde oluşabilecek beklenmedik tüm durumlara karşı araçlarımız ve elbette içinde bulunan eşyalarınız sigortalıdır.

Evden Eve Nakliye

Octovan Nakliye firması olarak evden eve nakliye alanında uzun yıllardır sizlere hizmet sunuyoruz. İstanbul içi ve şehirlerarası tüm evden eve taşımacılık talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. En uygun fiyatlar üzerinden tüm ev ve ofis taşımacılığınız sizler için en özenli ve profesyonel şekilde yapılmaktadır.

Octovan evden eve nakliye hizmetimizde belirtmiş olduğunuz adreste var olan tüm eşyaların toplanması, ambalajlanması, taşınması ve yeni adreste yerleştirilmesi yer almaktadır. Bizlerle yapacağınız görüşmelerin ardından istemiş olduğunuz tarihte ekibimiz eşyaların taşınacağı adreste hazır bulunmaktadır. Öncelikle burada bulunan mobilya vb. eşyaları demonte yaparak taşınmaya uygun hale getirmektedirler. Bu çalışmalar mobilya konusunda deneyimli ve bilgi sahibi olan personelimiz tarafından yapılmaktadır. Aynı zamanda aydınlatma eşyalarınız ve beyaz eşyalarınız gerektiği şekilde yerlerinden sökülmekte ve en sağlam şekilde ambalajlanmaktadır. Ambalajlanma işleminin ardından tüm eşyalar araçlarımıza özenle yerleştirilmektedir. Yerleştirme anında yolculuk boyunca hasar almalarını sağlayacak bir sistem kullanılmaktadır. Taşıma süreci bu iş için özel olarak dizayn edilmiş araçlarımızla ve bu alanda deneyimli ve gerekli izinlere sahip olan şoförlerimizle yapılmaktadır. ve yeni adrese en güvenli şekilde ulaştırılan tüm eşyalarınız sizin talep ettiğiniz şekilde istediğiniz alanlara indirilmektedir. Ambalajlarından çıkarılan eşyalarınız tekrar bu alanda deneyimli olan ekibimiz tarafından monte edilerek sizlere teslim edilmektedir.

Octovan Eşya Depolama

Eşya depolama hizmeti son yıllarda büyük bir talep alan önemli ve özel bir hizmettir. Ancak kurumsal ve güçlü yapılara sahip olan nakliye firmaları tarafından sizlere sunulan bu hizmet sayesinde var olan fazla eşyalarınızı en güvenli şekilde koruyabilir ve saklayabilirsiniz. Octovan firması olarak sizler sunduğumuz tüm eşya depolarımızda her zaman en yüksek güvenlik önemlerini sağlıyoruz. Aynı zamanda temizliğinde ön planda olduğu depolarımızda nem ve rutubet gibi sorunlar bulunmamaktadır.      

Editör: Haber Merkezi