Octovan uzun yıllardan beri taşımacılık sektöründe hizmet veren bir firmadır. Üstelik tek bir il üzerinden de değil. Ankara, İstanbul ve İzmir olmak üzere büyük şehirlerin her birinde yer alıyor. Taşınmak üzere olan koltuk, dolap kısacası parça eşya taşımacılığı, 2. El ev eşyası taşıma hizmeti, şehirler arası nakliyat ve şehir içi taşımacılık hizmetleri vardır. Ek ücret korkusu olmadan sizlere en uygun fiyat listesi üzerinden kaliteli bir hizmet sunar. Doğru fiyat ve doğru hizmet kalitesiyle birlikte en stresli anınızı sizler için kolaylaştırır.

Özellikle taşınma süreci bildiğiniz üzere çok zorludur. Bu süreç içerisinde duygusal anlamda sürekli endişeli ve stresli olmanız olağandır. Ancak endişe etmenize gerek yoktur. Octovan sizler için eşyalarınızı büyük bir titizlikle taşıyacaktır. Aynı zamanda firmanın web sitesi üzerinden ve App Store veya Google Play’den indireceğiniz uygulamalardan hemen rezervasyona başlayabilirsiniz. Firma evden eve nakliyat sürecinde profesyonel ekiplerle birlikte çalışma ortaklığı göstermektedir. 

Octovan Evden Eve Taşıma Fiyatları

Octovan ile birlikte evden eve taşıma süreci oldukça hızlı gerçekleşir. Aynı zamanda firma diğer taşıma firmalarından farklıdır. Sizlere en iyi fiyat listesini sunar. Nakliye alanında uzun yıllardan beri hizmet veren Octovan müşterilerini ekonomik anlamda daha da sarsmadan hizmet sunar. Octovan ile:

  • Sabit fiyat garantisi vardır
  • Eşya koruma politikası söz konusudur
  • Talep edilen saate uyum sağlanır
  • Profesyonel nakliyeciler ile hizmet sunar
  • Nakit ve kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz
  • Müşteri hizmetlerine daima ulaşım sağlamak mümkündür
  • Sizlere 899 TL’den başlayan fiyatlarla hizmet verir.

Kısacası firma en iyi şekilde kaliteli hizmet akışı sunar. Bunların dışında evinizin kaçıncı kattan taşınacağına ve gidecek olan adrese kadar birçok detayda fiyat değişiklikleri söz konusudur. Ancak yine de bu durum gözünüzü korkutmasın sizleri mağdur edecek hiçbir şey olamaz.

Eşyalarınız Octovan ile Garanti Altında

Eşya taşıma sürecinde aslında strese sebep olan nokta kesinlikle eşyaların zedelenme riskidir. Son zamanlarda artış gösteren dolar kuru ve mobilyalarında git gide pahalanması tabi ki kişilerde daha çok dikkat etme duygusunu ortaya çıkarmıştır. Octovan bu konuda son derece kaliteli bir çalışmayla hizmet verir. Aynı zamanda cüzi bir fiyat farkıyla sizlere eşya koruma politikası uygular. Bu sayede eşyalarınıza gelecek olan en küçük hasarda şirket sorumluluk alacaktır. 

Octovan evden eve nakliye şirketi eşyalarınızı uygun araçlara yerleştirir. Aynı zamanda araçların içlerinde hareket sensörleri mevcuttur. Bu sayede eşyaların hiçbir şekilde zarar görmemesi sağlanır. Ayrıca firma taşımacılık sürecinde aracı hızlı kullanma gibi bir hata sergilemez. Olması gereken limitlerde ilerle sağlar. Böylece eşyalarda sarsılmadan dolayı kırılma, yamulma ve zedelenme söz konusu olmayacaktır.

Octovan Eşyanıza Uygun Araç Tipi Seçiyor

Octovan oldukça kapsamlı çalışan nakliye şirketlerinden biridir. Bu anlamda da sizlere araç seçimi sırasında en doğru seçenekleri sunuyor. Firmaya ait mini, large ve xlarge ev taşıma kamyonetleri vardır. Eşyalarınızın büyüklüğüne uygun olarak araçlar seçilir. Bu sayede çok daha sağlıklı bir taşıma süreci gerçekleşecektir. 

Aynı zamanda Octovan bütün araçlarına GPS ile takip sistemi kurmuştur. Araçların hızını ve doğru adrese gidip gitmediğini kontrol eder. Hatta bu sayede eğer yolda trafik söz konusu ise sizlere gecikme durumunu 1 saat önceden haber eder. Böylece gerekli önlemler alınarak süreci hızlandırmış olur. Sizlere sabit fiyat garantisi, eşya sigortası ve güvenilir nakliyecilerle birlikte hizmet vermeye devam ediyor. Sizler de Octovan ile eşya taşıma hizmeti almak istiyorsanız müşteri temsilcisi ile konuşarak fiyat alabilirsiniz.
 

Editör: Haber Merkezi