Kan donduran olay, İngiltere'nin Ashington kentinde meydana geldi. 36 yaşındaki Odessa Carey, kendisiyle aynı isimde olan 73 yaşındaki annesi Odessa'yı vahşice öldürmekle suçlanıyor.

Çantadan annesinin kesilmiş başını çıkardı

Görgü tanıkları yaşadıkları şoku duruşmada anlatırken, mahkeme salonu buz kesti. Cani kadının arkadaşı John Murray, Odessa'nın evinin bahçesine geldiğini ve elindeki çantadan annesinin kesilmiş başını çıkardığını anlattı.

Bıçak ve makasla kafasını kesti

Geçen yıl nisan ayında gerçekleşen olayda, Odessa'nın annesini öldüresiye dövdükten sonra bıçak ve makas kullanarak kafasını kesti. Odessa'nın, annesinin kafasını kestikten sonra kadının beynini de çıkardığı iddia edildi.

Ellerinden ve kollarından kan damladığını söyledi

Newcastle Mahkemesi'nde görülen davada, dün tanıklık yapan John Murray'nin ifadesi tam anlamıyla kan dondurdu.

Aile dostu olan Odessa'yı evinin bahçesinde otururken bulduğunu söyleyen adam, kadının ellerinden ve kollarından kan damladığını söyledi.

İçinden havlu ve annesinin kafası çıktı

Yaşadığı dehşetle olayları anlatan adam, Odessa'nın yanında mavi bir çanta olduğunu söyledi. Savcılık, Murray'ye Odessa'nın çantayı açıp açmadığını sordu.

Sesi titreyen adam, Odessa'nın çantayı açtığını, içinden bir havlu ve 73 yaşındaki annenin kafasının çıktığını söyledi.

Gülümseyerek alnından öptü

John Murray, Odessa'nın kesilmiş kafayı çantadan dikkatlice çıkardığını, daha sonra gülümseyrek alnından öptüğünü ve yine dikkatli bir şekilde çantaya geri koyduğunu söyledi.

Polis ekipleri, 73 yaşındaki Odessa Carey'nin başsız cesedini evinde yatakta buldu. Zavallı kadının beyni de yastığın üzerindeydi. Mahkeme ileri bir tarihte devam etmek üzere ertelendi.

Editör: Haber Merkezi