Geçtiğimiz yıl çalıştığı otelde ağır yaralı şekilde bulunup ardından yoğun bakıma kaldırılan İbrahim Halil Kiraz Aralık ayında hayatını kaybetmişti. Kiraz’ı döverek öldürdüğü anlaşılan 5 kişinin ifadesi polisleri şoka uğrattı

Darp sonucu hastanede vefat etmişti

Maltepe, Cevizli Mahallesi, 30 Ağustos caddesindeki bir otelde ölü bulunan İbrahim Halil Kiraz, baygın bir şekilde vücudundan darp izleriyle bulunmasının ardından otel çalışanları tarafından çağırılan ambülansla yoğun bakıma kaldırılmıştı. 10 Aralık tarihinde tedavi gördüğü Şanlıurfa’daki Balıklı Göl Devlet Hastanesinde vefat etmişti.

Çok çalışıyor, patronun dikkatini çekiyor diye dövmüşler

Çalışmalarına uzun süredir devam eden Asayiş Şube Müdürlüğü, yapılan sorgulamaların ardından otelde çalışan beş kişini Kiraz’ı “çok çalıştığı” için öldürdüklerini öğrendi. Diğer çalışanların Kiraz’ın çok çalışmasının kendilerinin az çalışması gibi gözüktüğünü, patronun dikkatini çektiği şeklinde çıkışmaları üzerine kavga yaşandığı ve Kiraz’ın dövülüp öldürüldüğü öğrenildi. 5 şüpheli adliyeye sevk edilirken, 6. Kişi olarak bilinen Demir Ç.’nin başka suçlar nedeniyle cezaevinde olduğu söylendi.

Editör: Haber Merkezi