Son yıllarda tatil beklentileri ve yönelimleri değişmiş durumdadır. Standart otel tatillerinden sıkılan veya kalabalıktan şikayetçi olan kişiler sakinlik ve farklılık arayışına giriyor. Ailecek veya baş başa vakit geçirmek isteyenler güvenilir villa kiralama siteleri kapsamında araştırmalara başlıyor. Kiralık villa sektörünün her geçen gün gelişmesini sağlayan bu durum herkesin zevkine uygun bir villa bulabilmesine olanak tanıyor. En iyi villa kiralama sitesi seçenekleri arasında yer alan Hellovillam kurucularından Sercan Korkuç, “otellerin yerine kiralık villalar mı tercih ediliyor?” sorusunu cevapladı.

Gözlerden Uzak Bir Tatil İmkanı

Sosyal mesafe kurallarının hayatlara girmesi ardından kişiler kalabalıktan uzak vakit geçirme fikrine büyük ilgi duymaya başladı. Kalabalıktan uzaklaşıp dinlenmek isteyen veya sevdikleriyle baş başa bir tatil geçirmek isteyenler günlük veya haftalık kiralanabilen villa seçeneklerine yöneldi. Bu noktada Fethiye kiralık villa seçenekleri tatilcilerin ilgisini çeken villalar arasında yer almaya başladı. Kendilerine ait bahçeli ve havuzlu villalarında diledikleri gibi vakit geçirme fikri, kiralık villaları gözdeleştirdi. Lüks bir tatil için jakuzili, çocuk havuzlu gibi özelliklere sahip olan villalar farklı bir tatil deneyimi yaşama imkanı sunuyor.

Gözlerden uzak ve İslami şartlara uygun bir tatil yapmak isteyen kişiler muhafazakar villa seçeneklerine yönelir. Kendi havuzlarında diledikleri gibi yüzmek ve güneşlenmek muhafazakar villalar sayesinde kimse tarafından görülme riski yaşamadan gerçekleştirilebilir. Bazı muhafazakar villalar balayı villaları olarak da adlandırılır. Baş başa romantik bir tatil için balayı villalarından çiçeği burnunda çiftler kimse tarafından rahatsız edilmeden güzel bir tatil geçirir.

Yazlık İhtiyacını Giderme Şansı

Haftalık kiralanabilen ucuz kiralık villa seçenekleri tatil için yazlık arayan kişilerin de ilgisini çekti. Ev konforu yaşatan lüks villalar, denize sıfır veya doğa içinde bir yazlığa sahip olabilme imkanı tanıyor. Uzun soluklu tatiller için ilgi çekici olan bu başlıkta evcil hayvan kabul eden seçeneği ön plana çıkıyor. Evcil dostları ile doyasıya tatil yapmak isteyen tatilciler, evcil hayvan kabul eden villalarda konaklıyor. Villa tatilini otel tatiline göre ön plana çıkaran evcil hayvan özelliği de villaların otellerin önüne geçmesini sağlıyor. Otellerin çoğunun evcil hayvan kabul etmemesi insanların villalara yönelimini arttırıyor.

Çeşitli Şehirlerde Konaklama İmkanı

Tatil yapılacak rota üzerinde güzel yerlerde konaklamak tatilden alınacak keyfi otomatik olarak arttırır. Geniş aileler için diledikleri yerde geniş bir konaklama imkanı bulmak villalar sayesinde mümkündür. Türkiye’nin birçok farklı bölgesinde birbirinden güzel kiralık villa seçenekleri bulunur. Fethiye bölgesinin popüler olması kadar Muğla da villa tatili için ön plana çıkan beldelerden biridir. Lüks özellikleri ile unutulmaz bir tatil deneyimi yaşanmasını sağlar. Muğla kiralık villa seçenekleri doğal güzelliklere ve tarihi yerlere yakın olmaları sayesinde bu yerlere rahat ulaşım imkanı tanır.

Editör: Haber Merkezi