Özel kadınlar için özel dikim ve modellerle tasarlanmış olan lohusa pijama, iç çamaşır, aksesuar ve çocuk ürünlerine kadar geniş bir yelpazeye sahiptir. Sizi özel hissettirecek motifler sunarken aynı zamanda gün boyu konforlu bir şekilde hem ev içinde hem de dışarıda rahat etmenize olanak verecek hatlar sunacaktır.

Özel Tasarım Hamile Giyim

Özel tasarım hamile giyim alanında dikişsiz, konforlu lohusa iç çamaşır modelleri hem modern hatlara sahip hem de rahat hissettirecek kumaş seçenekleriyle sunulmaktadır. Modern, şık ve konforlu bir kullanım için ev giyim pijama takımlarını da seçenekleriniz arasında bulundurabilirsiniz.

Size özel tasarımlar, motifler ve dikişsiz modeller sunmakta olan hamile giyim modelleri, gün boyu konfor sağlarken, vücudunuzu sıkmayacak seçenekler sunmaktadır. Lastik alanları ve kumşa esneklikleri hamilelik dönemindeki sıkıntılara göre tasarlanmış olan modeller, hem ev giyiminde, hem de dış giyimde ihtiyacınız olan bütün detayları sunmaktadır. İç çamaşır, gecelik, terlik, bebek ve çocuk giyiminden, özel aksesuarlara kadar bütün bedeninizin rahat etmesini sağlayacaktır.

Hamileler İçin Şık Modeller

Hamileyken bedeninize uyum sağlayacak, konforlu bir kullanım sunacak olan ürünler, iç giyim, dış giyim ve ev giyim alanında rahat etmenizi sağlayacaktır. Şık modeller, dantelli ve yeni tasarımlarla sunularak 2020 yılının en gözde seçeneklerini sizlere sunacaktır. Aksesuar alanında terlik, taç, şal ve kemer modelleri sunarken, lohusa aksesuar seçenekleriyle bu özel günlerinizi unutulmaz kılabilirsiniz.

Güzel ve modern hatlarıyla gün boyu şık kalmanızı sağlayacak, kendinizi iyi ve rahat hissetmenize imkan verecek modeller, ince detayları ve motifleriyle göz alıcı olmanızı sağlayacaktır. Hem şık hem de rahat edeceğiniz bütün ürünleri Lohusam adresi üzerinden bulabilir, inceleyebilirsiniz.

Lohusam Kampanyalı Ürünler

Yeni annelerin özel günlerinde kullanabilecekleri rahat ve şık modeller için kampanyalı ürünler sunulmaktadır. https://www.lohusam.com/ sitesinde, hem annelere hem de bebek ve çocuk ürünleri arasındaki bütün seçeneklere bakarak, uygun fiyat, ekonomik ürünler ve seveceğiniz takımlarla karşılaşabilirsiniz. Size özel tasarımlar ve seçeneklerle gün boyu konfor, şıklık ve özel anlar sunacak olan modeller, 2020 tasarımlarıyla sunulmaktadır. 

Editör: Haber Merkezi