Tommy Life, özel tasarımlardan oluşan seçkin koleksiyonlarla tarzınıza renk katacak modeller sunuyor. Kadın giyimden çocuk giyime, erkek modasından ayakkabıya kadar geniş yelpazeli ürün gamıyla Tommy Life, tüm moda tutkunlarına hitap ediyor. Tommy Life’ın kadınlara özel koleksiyonlarında birçok ayrıcalıklı parça bulunuyor. Polar, triko, crop, ceket, triko gibi üst giyim ürünlerinin yanı sıra tayt, eşofman, şort ve pantolon gibi alt giyim ürünleri Tommy Life kalitesiyle kadınlarla buluşuyor.

Kadın Giyim Koleksiyonundan Seçkin Parçalar

Tommy Life’ın kadın spor giyim koleksiyonunda birçok seçkin parça bulunuyor. Üst giyim kategorisinde yer alan özel tasarımlarla tarzınıza estetik katabilirsiniz. Her dönemin en özel parçalarından olan sweatshirtler, özel tasarımları ve benzersiz bakılarıyla ön plana çıkıyor. Büzgü detaylı sweatshirtler tamamen kendinize özgü bir tarz geliştirebilmeniz için son derece ideal.

Ayrıca koleksiyonda yer alan croplar, modern ve iddialı görünümünüzü tamamlayacak özel tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Farklı renk ve model alternatiflerine ev sahipliği yapan Tommy Life crop top koleksiyonu, her yaştan kadına hitap ediyor. Klasik crop tasarımlarının yanı sıra koleksiyonda yenilikçi ve tamamen özgün modeller de yer alıyor.

Yaz aylarının muhteşem coşkusunu güçlü ve zarif tarzınızla en etkili şekilde yansıtmak istiyorsanız O yaka kolsuz bel lastikli crop, muhteşem bir tercih olacaktır. Tommy Life kalitesiyle hazırlanan polar koleksiyonu da oldukça seçkin parçara ev sahipliği yapıyor. Sonbahar ve kış aylarında içinizi sımsıcak tutacak polar modelleri, kreatif tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Farklı renk alternatiflerinin yer aldığı koleksiyonda, parçalı ve birden fazla renge ev sahipliği yapan modeller ön plana çıkıyor.  Spor giyim ürünlerini incelemek için www.tommylife.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Her Zevke Hitap Eden Tayt Modelleri Tommy Life Ayrıcalıklarıyla

Tommy Life üst giyim ürünlerinin yanı sıra alt giyim parçalarıyla da fark yaratıyor. Tommy Life’ın kadınlara özel alt giyim koleksiyonunda birçok seçkin, iddialı ve kreatif parça bulunuyor. Koleksiyonun en dikkat çeken parçalarından olan taytlar, sportif ve modern tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Spor yaparken ya da gündelik yaşamda tarzınıza estetik katacak taytlar, aynı zamanda üst düzey kumaş kalitesiyle konforlu bir kullanım vadediyor.

Editör: Haber Merkezi