Özgen Karharman daha 22 yaşında. 30 yaşındaki Hakan Karharman'la evli. 4 tane de çocuğu var.

Ancak evliliği boyunda sürekli şiddete uğramış. Hatta bir keresinde eşi tarafından bıçakla yaralanmış bile.

Sonunda canına tak etmiş, bundan 8 ay önce evi terk edip, İzmir'de yaşayan annesi Özlem Şahin'in yanına sığınmış. Peşinden de boşanma davası açmış.

Ancak şiddete doymayan Hakan Karharman, eşini arayıp anlaşmalı boşanmak istediğini söylemiş ve evine dönerek çocuklarını görebileceğini söylemiş.

Annesi kızına bunun bir tuzak olabileceğini söylemesine rağmen çocuklarını özleyen genç kadın Karaman'daki evine gitmiş.

Burada çocuklarının gelmesini beklerken de eşinin av tüfeğini eline aldığını görmüş. Bunun üzerine eşinin kendisini vurmak için hazırlık yaptığını anlayan Özgen Karharman, cep telefonuyla o anların fotoğrafını çekip, evden kaçmak istemiş.

Kaçamamış ne yazık ki...

Eşinin tüfeği üzerine doğrultması sonucu, müdahale etmek isterken ateş alan tüfekten çıkan saçmalar sağ bacağına isabet etmiş. Kanlar içinde yere yığılmış.

Genç kadın hastaneye kaldırılırken, yakalanan acımasız adam tutuklanmış ama... 

Özgen Karharman'ın sakat kalma ihtimali var şimdi. Annesi Özlem Şahin'in yüreği yanıyor. Ağlamaklı bir şekilde diyor ki;

- 'Kızıma sürekli şiddet uyguluyordu. Kızım evi terk edip, bizim yanımızda yaşamaya başladıktan sonra beni ve oğlumu da öldürmekle tehdit etmişti. 

- Hatta kızımı da sakat bırakacağını söylüyordu. Boşanma davaları ertelenince, kızıma anlaşmalı boşanabileceklerini söyleyip, çocuklarını son kez görebilirsin diye, Karaman'a çağırmış. Kızımı gitmemesi için uyarmıştım.

- Ancak, annelik duygusuyla hareket edip, çocuklarını görmeye gitti. 

- Doktorlar, kızımın sakat kalma oranının yüksek olduğunu söyledi. 

- Sonuçta bizim hayatımızı mahvetti, kızımı da yüzde seksen sakat bıraktı. 

- Ben Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, Adalet Bakanımıza sesleniyorum, lütfen bunlara adil bir şekilde ceza gelsin. 

- Suçlular dışarıda olmasın, annelerimiz ağlamasın, evlatlarımız ağlamasın.

Editör: Haber Merkezi