Pano içi yangın söndürme sistemleri temel olarak düşük basınçlı sistemlerdir ve başta pano içleri olmak üzere yüksek basınç kullanımı uygun olmayan alanların kullanımında etkilidirler. Pano içi söndürme sistemleri sayesinde ekipmanlar korundukları gibi yangın büyümeden müdahale etmek de olanaklı hale gelmektedir. fenixyangin.com adresinin sunduğu diğer yangın söndürme sistemleri de yangına karşı profesyonel çözümleri içeriyor. 

Pano İçi Yangın Söndürme Sistemleri Güvenli Koruma Sunar

Pano içi yangın söndürme sistemleri özellikleri bakımından yangın riskinin yüksek olduğu, değerli ve sudan zarar görebilecek alanların yangına karşı korunması için kullanılmaktadırlar. Pano içi yangın söndürme sistemleri diğer gazlı söndürme sistemleri içinde görüldüğü gibi yüksek basınç uygulamazlar ve kurulum işlemleri için de özel hidrolojik hesap, nozul diyaframı ayarlaması, gaz dolumu gibi işlemlere ihtiyaç duymazlar. Korunacak olan yerin hacim bilgisi temel alınarak alanı en iyi şekilde korumak için özel hortumlar yardımı ile döşenen sistem bu sayede işlevini en iyi şekilde yerine getirir. 

Yangını algılamak için elektronik bir sisteme ihtiyaç duymaması da pano için yangın söndürücüler önemli bir avantajdır. Özel ısıya hassas hortumları alevin oluştuğu yerin ısısı ile erirler ve bu sayede içlerinde bulunan ajan yangının çıktığı bölgeye dökülmüş olur. Bu durum özellikle yangını erken önleme için de büyük fayda sağlar ve yangının büyüyerek tüm ekipmana zarar vermesinin önüne geçilir. Yüksek kontrol gerektiren alanlarda kullanılacağı gibi otobüs gibi araçlarda da yangını önlemek amacıyla tercih edilecek, güvenli ve pratik bir sistemdir. 

Fm200 Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri ile Kaybı En Aza İndirgeyin 

Pano içi yangın söndürme sistemleri kısıtlı alanlara uygulanabildikleri için daha yüksek alev çıkışının sağlanacağı ve yangının başlayacağı alanlar için Fm200 gazlı yangın söndürme sistemleri önemli bir avantaj sunuyorlar. Temiz, renksiz, çevre dostu özellikleri ile sık tercih edilen FM200 yangın söndürme sistemleri kolay kurulum ve pratik kullanımı ile birlikte yangına karşı etkili bir mücadele sağlıyorlar. Yangına müdahale esnasında herhangi bir kalıntı bırakmadan, ısıyı emerek alevi söndürme özelliği olduğundan FM200 söndürücü yangın çıkan alevin de kaybını en aza indirgemektedir. 

İstenilen alana hızlı bir şekilde kurulumunun yapıldığı sistem aynı zamanda erken uyarı gibi alarm sistemlerine de sahip olabildiği için bu bakımdan yangına karşı çok daha yüksek koruma önlemlerinin alınmasını da mümkün hale getirmiş oluyor. 

Değerli Eşyaların Yanma Riskini Novec1230 Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Önlüyor 

Novec1230 gazlı yangın söndürme sistemleri özellikle elektronik eşyalar başta olmak üzere çok daha kapsamlı bir yangın söndürme isteyenlerin ihtiyaçlarına karşılık geliyor. Elektriksel iletkenliği olmadığı için hızlı bir şekilde yangına nüfuz eden Novec1230 söndürücü özellikle yalıtkan olmayışı nedeniyle elektronik cihazların yanmasını önlemekte çok başarılıdır. Söndürme kapasitesi çok yüksek olan sistem trafo, bilgisayar sistemlerinin kurulu oldukları odalar, bilişim odaları gibi pek çok alanda kullanılan ve yangını erken söndüren ve cihazların da korunması sağlayan bir sistem olarak tercihinize sunuluyor.

fenixyangin.com.tr sayesinde tüm yangın söndürme sistemleri için ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak sistemleri uygun fiyatlar ile temin ederek yangına karşı kendinizi güvende hissedebilir ve yangın riskini ortadan kaldırabilirsiniz.

https://www.fenixyangin.com/hizmetler/pano-ici-yangin-sondurme-sistemleri/




 

Editör: Haber Merkezi