Paslanmaz su deposu satın alacak olan kişilerin en çok merak ettiği konuların başında, su deposunun hangi özelliklere sahip olduğu konusu gelir. Paslanmaz su deposu, Aısı 304-316 kalite paslanmaz çelik malzemeden üretilmektedir. Gerek iç yüzeyinde gerekse dış yüzeyinde paslanma yapmaması, bu su depolarını tercih edilebilir kılan en temel özelliğidir. Paslanmaz su depoları, argon kaynak tekniğiyle imal edilmektedir. Bir su deposunu, sadece su depolamanın dışında, suyu en sağlıklı şekilde muhafaza edebilmelidir. Suyu en sağlıklı şekilde muhafaza etmesi de, paslanmaz su depolarının en büyük avantajlarından biridir. İmal edildiği malzeme kalitesi sebebiyle, su depoları koku yapmaz ve kirlenmezler. Su depolarının en çok tercih edilme sebeplerinden birisi de, suyu en hijyenik şekilde depolayabilmektir. Paslanmaz su deposu; hastanelerde, okullarda ve yurtlarda, binalarda, iş yerlerinde, tarım ve hayvancılıkta sıklıkla tercih edilmektedir. Günümüzde, iklim koşullarının da değişmesiyle beraber her anlamda doğal olana da ulaşmak zorlaşmaktadır. Sağlıklı ve temiz suya ulaşılması ve depolanması da oldukça önemlidir. Paslanmaz su deposu ile temiz suyu depolamak ve ihtiyaç olduğunda kullanmak mümkündür. En başarılı depolama çözümleri arasında yer alan paslanmaz su deposu, kaliteli malzeme ve uygun fiyatlarla alıcısıyla buluşuyor!

Paslanmaz Su Deposunun Özellikleri Nelerdir?

Paslanmaz su depoları, kullanım amaçlarına göre farklı malzemelerden üretilebilmektedir. Örneğin; Gıda sektöründe kullanılacak olan su depoları Aısı 304-316 kaliteli çelik sactan üretilmektedir Yüksek korozyon dayanımına sahip olan su depoları, uzun ömürlü kullanıma sahiptir. Farklı ölçülerde üretilen paslanmaz su depoları, 100 ila 100.000 litreye kadar farklı ebatlara sahiptir. İç ve dış mekanlar için uyumludur ve silindir, prizmatik, yatay ve dikey olmak üzere farklı modellerde üretilmektedir. Kir tutmayan bir yapıya sahip olan su depolarının içleri kaygan ve pürüzsüzdür. Bu özellikleri sayesinde de, bakteri üretiminin önüne geçilmektedir. Paslanmaz su depoları sızdırma yapmaz. Sızdırma yapmaması yönüyle de, güvenli bir kullanım sunar. Birden fazla su deposu kullanımında, farklı depolar arasında bağlantı yapılması mümkündür. Paslanmaz su depolarını tercih edilebilir kılan en temel özelliklerinden birisi de, montajının ve depo içi temizliğinin kolay olmasıdır.

Temiz suya ulaşabilmek, günden güne zorlaşmaktadır. Suyu başarılı bir şekilde, hijyenik olarak depolayan paslanmaz su depoları günümüzde birçok kurum ve firma tarafından tercih edilmektedir. Suyun uzun süre muhafaza edilebildiği bu depolar, acil su kullanımı için eşsiz ürünlerdir. Kaliteli malzemeden üretilen paslanmaz su depoları, suyu uzun süre muhafaza etse dahi koku yapmazlar. Ve uzun süreli kullanımlarda dahi, kullanılan malzeme kalitesi sebebiyle paslanma söz konusu olmaz. Aslanlar Paslanmaz Metal Sanayi, alanında uzman ekibiyle paslanmaz su deposu üretiminde öncülük etmektedir. Su depolama çözümü olarak piyasaya sunulan kaliteli paslanmaz su depoları, hem sağlıklı hem de uzun süreli bir kullanım sunar.

Editör: Haber Merkezi