05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi YAŞAM Pazarda yakalanan yaşlı kadın: Bunlar hep dedemin yüzünden! Başkanın yerini yakarım!

Pazarda yakalanan yaşlı kadın: Bunlar hep dedemin yüzünden! Başkanın yerini yakarım!

İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs nedeniyle 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkmasını yasaklamasının ardından denetimler başladı. Manavgat'ta pazarda satış yaparken yakalanan yaşlı kadının savunması şaşırttı

Koronavirüs için alınan tedbirler çerçevesinde 65 yaş ve üstü kişilerin sokağa çıkması yasaklanmıştı.

Bu karardan sonra polis ekipleri yurt çapında denetimlere başlarken, Antalya'nın Manavgat ilçesinde ilgin bir olay yaşandı.

Manavgat'ta pazarda yaşlı bir kadının satış yaptığını gören ekipler, kimliğini görmek istedi. Adı Cevriye Şen olan kadının yaşının 65 olduğu anlaşıldı.

Yaşlı kadın ise "Ben evde ne yiyeceğim, bana kim bakacak? Kim alışveriş yapacak? Kızım gelince biraz ilerideki evime yürüyerek gideceğim zaten" diye itiraz etti.

Ekiplerin "Seni sokakta yürütmeyiz. Evine kadar ekip arabasıyla bırakacağız" demesi üzerine Cevriye Şen, "Ben yürür giderim. Arabanıza binmem. 3'ten 9'a şart olsun arabanıza binmem. Ver kimliğimi. Vallahi kimliğimi de almam. Varır giderim belediyeye. Belediye başkanının yerini yakarım" dedi. 

Polis memurlarının "Biz seni seviyoruz" demesine rağmen Cevriye Şen, "Siz beni sevmiyorsunuz. Sevseydiniz tezgahımdan beni almazdınız" diye konuştu. Polis ekiplerinin Kovid-19 hastalığının en çok yaşlılar için tehlikeli olduğunu söylemesi üzerine Cevriye Şen, "Bana bir şey olmaz" diye cevap verdi.


Kendisinin aslında 61 yaşında olduğunu ancak dedesinin kimliği alırken 4 yaş büyük yazdırdığını öne süren Cevriye Şen, "Hep o dedemin yüzünden oluyor bu şimdi gideyim, mezar taşını kıracağım. Beni 4 yaş büyük yazdırmış" diye söylendi. Sivil kıyafetli polislerin ikna etmekte zorlandığı Cevriye Şen, gelen resmi ekip otosuna güçlükle bindirilerek evine götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *