Emel Pırlanta, usta el işçiliği ile tasarlanmış pırlantaları mücevher tutkunlarıyla buluşturuyor. Emel Pırlanta’nın ayrıcalıklı pırlanta mücevher koleksiyonlarında her zevke, bütçeye ve tarza hitap eden geniş yelpazeli modeller bulunuyor. Tabiatın en eşsiz ve kusursuz taşlarından olan elması, usta zanaatkarlık ile sonsuz ışıltı kaynağı haline dönüştüren Emel Pırlanta’nın seçkin koleksiyonlarında gelenekselden moderne birbirinden şık ve kreatif tasarımlar yer alıyor. Eşsiz anlamlarıyla pırlanta yüzükler, zarafet dolu dokularıyla ışıltı kaynağı pırlanta bileklikler, gerdanlıklar, elmas mücevherler ve çok daha fazlası Emel Pırlanta’nın usta el işçiliği ile imal edilmiş benzersiz koleksiyonlarında!

Emel Pırlanta Yüzük Koleksiyonu

Emel Pırlanta yüzük koleksiyonu, pırlantanın zarafetini derinlikli olarak hissetmek isteyenler için tasarlandı. Tamamen el işçiliği ile imal edilen pırlanta yüzükler, aşkınızın sembolü olarak en değer verdiğiniz kişinin kalbine mühürlenecek. Koleksiyonda detaylarıyla büyüleyen, tasarımıyla göz kamaştıran sonra derece eşsiz modeller yer alıyor. Tektaş, beştaş, tam tur ve baget pırlanta yüzük  gibi çok tercih edilen pırlanta yüzük modellerinin yanı sıra Emel’in eşsiz yüzük koleksiyonu; Piecut konseptine ve fantezi tasarımlara da ev sahipliği yapıyor. Ayrıca koleksiyonda diğer değerli taşların pırlantayla kurduğu sıra dışı uyuma vurgu yapan modeller de bulunuyor.

Seçkin Tasarımlarıyla Pırlanta Bileklikler

Emel Pırlanta’nın bir diğer seçkin koleksiyonu olan bileklik koleksiyonu, pırlanta zanaatkarlarının el işçiliğinden geçerek imal edilen modelleriyle göz kamaştırıyor. Zarafet dolu görünümüyle büyüleyen suyolu pırlanta bileklikler, özel tasarım fantezi bileklikler, bileği tamamen saran ve eşsiz bir görünüm vadeden kelepçeler ve modern çizgileriyle pırlanta baget bileklikler koleksiyonun ön plana çıkan modellerinden. Safir, zümrüt ve yakutun muhteşem ışıltısını içinizde hissedebileceğiniz seçkin tasarımlar da yine Emel’in pırlanta bileklik koleksiyonunda yer alıyor.

Geleneksel Detayları Tarzınıza Taşıyın: Pırlanta Gerdanlıklar

Mücevher geleneğinin en nadide ürünleri arasında kabul edilen gerdanlıklar, gelenekten geleceğe uzanan eşsiz bir serüvenin temsilcileri. Emel Pırlanta ayrıcalıkları ve Emel’in usta zanaatkarlarının dokunuşlarıyla tasarlanan gerdanlıklar ise gelenekle geleceği buluşturuyor. Emel Pırlanta’nın gerdanlık koleksiyonunda değerli taşlardan oluşan sonsuz ışıltı kaynağı modeller ve geleneksel tasarımlarıyla ön plana çıkan klasik modeller dikkat çekiyor. Aşkınızın sembolü, sevginizin en ışıltılı ifade kaynağı olacak pırlanta mücevherler Emel Pırlanta’nın eşsiz koleksiyonlarında! 

Editör: Haber Merkezi