Replika saat, lüks saatlerin imitasyonudur. Görünüm itibariyle orijinaline benzese de, orijinal değildir. Bu saatlerin üretiminde genellikle Çin menşeili malzemelerden yararlanılır.

Bunlar uzaktan bakıldığında orijinalinden ayırt edilemez. Fakat dikkatli bir şekilde incelendiği zaman kendini belli eder. Zira malzeme kalitesi düşüktür ve bazı fonksiyonları işlevsizdir. Yalnızca görünümü tamamlayabilmek amacıyla, görüntü olsun diye konulmuştur.

Replika Saat Nedir?

Bunlar en kısa ifade ile, ‘kopya saat’ veya ‘taklit saat’ olarak tanımlanır. Bütçeleri zorlayan saat modelleri, çeşitli özellikleriyle kopyalanarak replika formunda piyasaya sürülür.

Böylelikle tüketiciler, pahalı saat modellerine daha az bir fiyat ödeyerek sahip olma imkânı bulur. ‘Alt tarafı bir saat için –deyim yerindeyse- çuvallar dolusu para ödemek akıl kârı değil.’ Diye düşünüyorsanız, replika saatler size hitap ediyor demektir.

Replika Saat Özellikleri

Bu saatlerin kalitesi; C, A++ ve A+++ gibi değişkenlik gösterir. En kaliteli replika saat modelleri çoğunlukla 904l çelikten imâl edilir.

440L kalite çelikten üretilenleri de mevcuttur. Fakat bunlar nadir bulunur.

Öte yandan replika saatler hafif bir yapıdadır. Ağırlık azaldıkça kalite de azalır.

Replika saatlerin yapısında 4 temel mekanizma vardır:

  • Pilli mekanizma
  • Kurmalı mekanizma
  • Tourbillon mekanizma
  • Otomatik mekanizma

Bunlar da kendi içinde alt dallara ayrılır. Mekanizmanın kalitesi, saatin kalitesini ve fiyatlarını doğrudan etkiler.

Lüks replika saat modelleri bazen som altın içerir. Maliyeti düşürmek için altın kaplamalardan da yararlanılır.

Bunların âdî malzemelerden üretildiği şeklinde bir yanılgı vardır. Oysa replika saatler yüksek kaliteli ürünlerdir. Orijinali kadar olmasa da uzun süre kullanılabilir. Fakat bunun için saatin bakımına özen göstermek gerekir. Zira bunlar yıpranmaya meyillidir.

Onun için replika saat alışverişi yaparken olası bir problemde yedek parça temin ederek saatinizi onarabilecek bir firma tercih etmelisiniz.

Eta ve Replika Saat

Eta saatlerreplika çalışmalarının en kaliteli olanlarından biridir. Bunların yapımında orijinal saat ile aynı malzemeler kullanılır. Öyle ki, kadraj ve kordonu dâhil tüm detaylar aynen kopyalanır.

Ancak bunlar satılırken herhangi bir marka değeri belirtilmez. Dolayısıyla fiyatları çok uygundur.

Replika Saatin Kalitesi Nasıl Anlaşılır?

Bu tür saatlerin cam yüzeyi çizilmez, su geçirmez ve kırılması zor bir yapıda olur. Metal çerçevenin görüntüsü, parlaklığı ve ağırlığı da kalitesinin anlaşılmasına yardım edebilir.

Öte yandan aşırı ucuz fiyata satılan replika saatlerin kalitesliz olduğu rahatça söylenebilir. Zira bu ürünlerin de bir piyasası vardır. Ortalamanın çok altında bir fiyatla sunulan replika saat modelleri tercih edilmemelidir.

En Kaliteli Replika Saat Modelleri için: Pasha Saat

Birbirinden güzel replika saat çeşitleri ile beklentileri karşılayan Pasha Saat, hesaplı fiyatlarıyla oldukça rağbet görüyor. Sadelikten hoşlananlar, lüks bir şey arayanlar; kısaca herkes burada istediğini buluyor.

Rolex saat, eta saat, replika saat modelleriyle zengin çeşitlilik sunan firma, bünyesinde garantili ve dayanıklı ürünlere yer veriyor. Siz de bütçenizi yormadan göz kamaştırıcı bir saate sahip olmak veya sevdiklerinize böyle bir hediye vermek istiyorsanız Pashasaat.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Tarzınıza uygun, sizi alımlı gösterecek, farklı bir hava katacak en iyi marka replika saatler burada sizi bekliyor.

Hemen güvenli online alışveriş imkânından ve cazip tekliflerden yararlanarak beğendiğiniz modele kolayca sahip olabilirsiniz.

Orijinali için gereksiz maliyetlere katlanmaktansa, aynı modeli neden daha ucuza satın almayasınız ki? Bizimle aynı fikirdeyseniz, Pasha Saat’in zengin ürün yelpazesinde aradığınızı mutlaka bulacaksınız.

Kombinlerinize şıklık katacak, güçlü ve havalı duruşunuzu destekleyecek replika saat modelleri için Pasha Saat koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi